Cocoo.se

image90

Ååh, gillar verkligen de här halsbanden!
Vet inte riktigt om silver eller guld är finast?


klänning

image89

shopping

Igår gick jag hem till jen efter träningen och drack lite vin och spelade "vem vill bli miljonär", vet inte vem som vann eftersom spelet urartade sig till mest snack ^^. Men lika trevligt vare ändå, :) Sov hos Jen också och vi låg länge och snackade skit och sånt däära! Ställde klockan på tjugo i elva tror jag nog det var. Skulle nämligen möta mor i kungsängen för att sen åka till jakan för att köpa tyg till min studentklänning. Jen åkte med eftersom hon skulle vidare till stan. Köpte tyg och det blev skit fint, :D längtar tills jag får se hela klänningen klar och på mej! ska bli sååå spännande! :D Efter tyg shoppandet åkte vi till jakan centrum för att köpa en bh, måste ju bestämma vad jag ska ha för bh under klänningen. Måste vara en bh utan axelband eftersom det ska bli en tub klänning :D. Köpte två bhar och ett par strig. SKiiiit snygga! :D Sen paket och goodis ! :D Träffade Malin och hennes systeryster i centrum också, snackade lite grann men sen skulle vi shoppa igen. Trevligt att träffas tyckte jag att de va ijallafall, de va ju ett tag sen. Hon har ju blivit stor också, 18! :D grattis!
ÅÅh, mina nya saker från Yves Rocher ghar kommit också, så jag måste hämta dom i Bro, men hur jädrans ofta är jag i bro? :S hmmf.

Nu ska jag kila ner till Stefan och Danne som sitter och tittar tv, kanske kan vi spela lite spel också? :D alltid lika roligt.


Det här bh settet köpte jag:

image87

Sol

Vaknade efter en härlig sömn och ingen skola att gå upp till, kan det bli bättre?! NEJ! :D
Jag skulle till kiropraktorn vid tre så jag tog en riktigt lång promenix ner dit.
Det tog kanske en timme, nja inte riktigt men nästan. Skönt vare med solen mot ansiktet.
Kom dit lite förtidigt så jag satte mej mot husväggen och blundade med ansiktet mot solen. AAh, skönt!
När jag gick in för att vänta på min tid så hann jag läsa lite skvallerblaska ^^. Kändisarna gör verkligen bort sig ibland. :p Fick en rejäl knäckning på kroppen och känner mej bättre. Ska tillbaka på tisdag och göra ännu mer. Det är läskigt i början eftersom de knakar så mycket, men de blir genast mycket bättre. :) Nu ska jag kila ner och mäta kroppen, ska nämligen köpa tyg till min studentklänning imorron :D. iiih! Sen ska jag kila på träning också! :D byebye!


träning

och dagen har blivit kväll, ska snart kila och byta om inför kvällens träning. Inte nog med det, det är utomhusträning i den här kalla och regniga februarikvällen. Men inte ska det få hindra oss inte, det är bara att klä på sig underställ och dra på sig dojjorna och börja löpa. Kläder efter väder, you know! Nej, nu ska mor ha datan och jag ska sminka ögonen innan jag drar. Man vill ju inte se ut som "hur som helst"  även fast jag bara ska träna.

Missa inte; SYSTRAR I JEANS 21.00 på 3AN! :)


igår

Maddo kom och knackade på dörren vid 11.10 ungefär, :) jag hade precis gått upp och hann precis nästan bli klar. Hela dagen tillbringade jag med maddo, :D vi snackade lite skit och kollade på film High school musical. Vi fick även mer fint besök då Josse och Christoffer tittade förbi på en liten fika. Var en trevlig dag med min lilla maddo!


image85

26/2

Jahapp, skulle åkt med flickorna in till stan idag, men jag kunde fan inte sova efter jobbet igår så jag somna inte försen efter två. Hade inte motivationen till att gå upp nio då, =/. Så min dag ser väl ut som en riktig "slappdag" har gjort allting i den takt jag vill. Ska snart bada eller duscha (inte bestämt mej ;P) och göra lite ansiktsmask och bara slappna av med olja och badbomber kanske :) sen ska jag klä på mej och sminka mig lite. Och göra absolut ingenting. Skulle ha jobbat ikväll också, men fick nu reda på att jobbet hade en massa avbokningar så det blir inge jobb ikväll, skönt. Då hinner jag vara med på fotbollsträningen ikväll, :) men men, skriver mer sen kanske ;p

missa inte

Wallander - Mörkret ikväll kl 9.


Ska ta ett bad nu och vila lite, ska bli såå skönt!
Behöver det idag!

så,

jag känner mej så snäll, jag har städat älsklingens rum nu, bytt lakan och städat upp lite! ;D han kommer bli jätte glad när han ser det! Snart hämtar mamma mig så att vi ska åka och kolla på stefans hockeymatch, viktigt vktigt. Sista matchen är på tisdag, men då jobbar jag så jag kan inte kolla :/. Får hejja på honom ida ist. :) ska sminka mej nU! :D

kjol!

Jennilee hade min kjol :D

söndag?

Jahapp, så vare söndag ida va? Hm, vet inte så noga FÖR NU BÖRJAR MITT LOV och jag behöver inte bry mej! :D Ska bli så otroligt skönt att slippa ställa klockan på morgonen. Ska bara ta det så lugnt som möjligt, eller ska ijoförsej jobba lite också, men inte mer än lite, haha.
Helgen har varit hel najs föresten, i fredags va vi först inne i stan och shoppade lite, jag kom hem med så mycket som två väskor, läppglans och ett par brillor. Nej mycket vet jag väl inte, men det var lite påfyllnad i rummet ;). haha
Efter stan så åkte vi till bålsta för att skynda oss o fixa oss och sen springa tillbaka till tåget för att åka hem till Maddo och ha en liten mysmiddag. Och mysigt blev det såklart, mycket skratt och mycket mer, haha. Vi färgade även maddos och josses hår och jag måste säga att det blev riktigt vackert. Vid senare så körde josse älsklingen hem mig och Jennilee till bålsta så att vi slapp åka tåg, Josse är så söt hon. Lördagen börjde med lite myspys med älsklingen, vi tog en promenix ner till centrum i solen. Efter ett tag kom eve&uff e och hämtade oss för att vi skulle åka till stefans kusin som fyllde 15, :). (Den åldern kommer man ihåg rätt bra, :) moppetiden...) Efter kalaset och mycket fikande så åkte vi tillbaka till bålsta för att käka potatisgratäng, bea & kött, fyy faaan va gott! Sen vare bara att göra sig i ordning och kila ner till Simhallen för hawaiii party! Thanger va så snäll så att han körde ner mej och Jen. :) Kvällen va trevlig och jag traska hem. Jag vet inte varför jag gick men jag gick typ 00.20? Stefan mötte mej och tur va väl det, kom hem klockan 02.00. Man kan nog säga att jag va ganska D. Men trotts kvällen så är jag inte så vidare värst bakis, :) feeetiiing najs skulle jag vilja säga! :D
Nu vet ni lite oviktigt vetande om helgens händelser, nu ska jag duscha och göra mig lite i ordning. Det är ju hockeymatch vid tre. Undra om Frida kommer ihåg det? ;) hihi .. Och undra vart min rosa/blommiga lilla kjol tog vägen =/. Måste verkligen hitta min älsklingskjol. Får nog ta och ringa jettan och kolla om hon har den hos sej. Men nu ska jag kiila så att jag hinner bli klar till tre. Have a nice day

ut o gå

Nu ska jag o älskling gå ut och gå i det fina vår vädret, kanske så blir det även en mjukglass om det finns nu :)

Vid halv tre ska vi åka på stefans kusikkalas :) och senare ikväll blire hawaiiii partyy ;) är så jävla taggad ska ni veta! :) Men jag har inte tid att skriva mer nu, men jag kanske skriver lite senare. Ha en askul lördaaaag :)

godmorgon

har precis gått upp ur sängen och är så lycklig att jag är ledig idag. Somliga kanske undrar vad jag gör uppe nu om jag är ledig, men min katt ville gå ut så hon väckte mig. Sen tänkte jag nog fixa ordning mig och åka till Bålsta. Kom hem sent från jobbet igår, jag slutade 00.00 så man kan ju säga att det är skönt att slippa skolan idag. Fast jag har en del som ska hinnas göras idag; jag måste hinna duscha, sminka mig, klä på mig, packa, plocka i rummet, äta och borsta tänderna etc innan 10.20, hm för då går bussen. ska jag hinna ?! eller orkar jag ens försöka hinna? Jag har kommit fram till att jag inte kan sitta här mer då. Skriver mer senare om jag hinner :) byebye /lägger in en bild på min älskade kissemiss! :D é hon inte sööt?

image84

snart...

ligger du och jag och solar i paradiset igen?! :)


image83

och så varé...

...en dag närmare loovet. Ska bli så skönt att få tare lugnt och bara strunta i skolan. Men lite plugg finns det ju risk för att det blir, har nämligen Religion prov veckan efter. Eftersom jag inte är så speciellt insatt i Kristendom eller hm ja, va hette det andra? (ni ser ju själva)

Läraren berättar att Gud/Jesus sätter sig ned framför den kvinna som syndat (otrogen) han ritar och ställer sig upp bla. bla. bla....

Linda- Jaha? och vad ritar han då?

Läraren- inte vet väl jag? jag va väl inte där..

Hm, om man säger att Jesus satt ner och ritade, så kanske man vill veta vad han ritade.. Annars så tycker jag att det är lite onödig information? eller har jag fel?

Ta det lugnt med era små heliga andar ^^

skola

sitter  i skolan och väntar på att lektionen ska börja och inte vilken lektion som helst, utan en onödig jävel... Alltså arbetsmiljö.. hm, får väl springa runt och leta efter brandsläckare och dyl. Men men ska försöka att inte vara negativ, men det är ju så himla svårt.

Jag blir så avensjuk när jag vet att alla andra har lov, utan jag nästan. Vill också sova ut på morgonen, kunna ta det lugnt och göra allt i den tiden som jag vill. Vill kunna välja kläder i en timme om så behövs, inte bara slänga på mej lite smink och kläder och sen springa iväg. Men snart är det min tur att ha lov när alla andra är i skolan. Men jag vill ju ha lov samtidigt som dom. Det är ju tur att jag och josse har lov samtidigt ijallafall :D. Men men nu kommer min lärare, ska kiila... skriver med sen om jag hinner, byebye

true?

BERÄTTELSEN OM DEN SANNA HOCKEYGRABBEN!

FÖRÄLDRAR: Hockeykillar är mycket svaga för sina föräldrar. De gör alltid som mamma och pappa säger och är i vissa fall väldigt bortskämda. En hockeykille förvandlas till en riktig mjukis när han ser sina föräldrar på läktaren.

PLANERING: En självklarhet hos en hockeykille är att han INTE KAN PLANERA! En hockeykille tar dan som den kommer.

SKRYTET: En hockeykille kan skryta ordentligt om hur bra han är på hockey och hur bra hans lag är. Han berättar gärna om han spelar i Aj, Bj, gul och blå som låter bra men ingen tjej fattar vad det är.
SÄTTET: En hockeykille spelar gärna lite sött dum. Han framstår ofta som en sportfåne vilket han gärna vill.


KLASSISKA HOCKEYKROPPEN:
* Antingen har han fixat håret i ca 3 timmar eller så har han keps.
* Blicken är farlig och lite sexig.
* Breda axlar.
* Bringan: "suck"
* Ofta magrutor och raggarrand.
* Vältränad hård rumpa.. Kan bli ankstjärt.
* Vältränade lår.

Nelly.com

image81
image82

skor

image77
Jag hittade några söta skor från H&M som jag skulle kunna tänka mig.
Mitt stora problem är att jag har så små fossingar så jag kan inte beställa,
jag måste lixom prova innan. Får se hur det blir.

huvudvärk

- jag har huvudvärk, usch!  Men det är väl som vanligt då, :/. Måste fan kolla upp de här snart, eller kanske gå till kiropraktorn igen. Det var ju ett tag sen lixom och få kroppen lite knäckt.
Skoldagen har varit helt okej, jag och Maddo har mest jobbat med projektarbetet, affischerna är klara och filmen är klar. Fick reda på att jag är ledig torsdagar nu ett tag fram över. Hm, roligt? Ja de klart men Emma är ledig på tisdagar, jag och josse på torsdagar och Jennilee på fredagar.. varför kunde inte bara alla få vara lediga samtidigt. Men men, man ska väl inte klaga nu när man får vara lite ledig. Kanske kan vara ledig på fredag också, eftersom våran lärare är bortrest och jag bara har en lektion så kanske det är lite onödigt att komma dit? jaja det återstår att se. ^^ Men nu ska jag kika runt på lite hemsidor och sen hjälpa mamma med maten. Ska ju träna ikväll också, :D fuussboll! :D

Puss eli puss

18 feb

Kom precis ut ur duschen och känner mig otroligt frääsch! :D Så nu luktar jag;
image76
I håret använde jag Gliss schampoo och Barnängens Pärlglans balsam, gillar verkligen lukten. På kroppen använde jag mig av Barnängens nya Yoghurt - röda bär. I ansiktet använde jag Niveas renjörings mjölk och efter duschen smörjde jag in ansiktet med nivea young. Har inte smörjt in kroppen ännu men det är typ viktigast av allt så det blir sen när jag går ner, :D. Älskar olika lukter, schampoon/balsam/tvåler etc.

Har tränat Judo med mina underbara vänner. Vi har alltid lika kul, speciellt när man inte kan övningarna, det man ser i ögonvrån är en massa försök till ett bra resultat, och inte är det alltid som vi lyckas. haha, jag har aldrig kunnat jula eller stå på händer i hela mitt liv, och tror ni inte att det är de vi ska göra? handstående kullebytta, parisehjulet, bakåt kullebytta i handstående etc.. herregud min lilla kropp. Men men det är bara att göra det bästa av situationen: Have fun bitches och det har vi fanimej.

Måste ta itu med dehär nu, jag har fan inte träffat Jennilee på flera dagar.. Det får bli tills i slutet på vecka eller nått. :D ses snart tussis <3

omtumlad

det var hemskt, jag visste inte alls vad jag skulle ta mig till. Allt som vi en gång hade byggt upp kanske för alltid var borta.. du var borta, jag sprang upp och ner med blodsprängda ögon utan att veta ett knyst. jag blev stum, visste inte hur jag skulle kunna hjälpa till och det gick ju inte, jag va här.. och du var där... det enda jag kunde göra var att hoppas att på dig, jag kände magsmärtorna förvärras och hjärtat slog fortare och fortare, hur kan man skrämma någon på det här viset. jag ångrade att jag var grinig, vi har ju alltid sagt till varandra att man inte ska skiljas som ovänner. jag kände skuld över att inte veta vad som hade hänt, ingen visste.. inte ens du, timmarna kändes som en evighet, det var en evighet utan att veta någonting. en evighet som aldrig har varit längre, och en smärta som blev allt värre av att man vet att man inte kan hjälpa till. jag ringde massa vänner, ingen svarade. jag fick panik och tårarna var inte några.. det var nog det mesta jag någonsin grinat ut. jag ringde till en vän, han svarade. han lång och sov och hjälpte mej genast att lugna ner mig. jag var lugnt ett tag men sedan styrdes tankarna in på samma spår som innan, jag satt i sängen, skrev ett brev. ett brev som jag kanske aldrig skulle få överlämna till dig... Det stod blandannat hur mycker jag älskar dig. Att jag ville att du skulle komma hem, att du skulle skicka ett enstaka sms eller ringa, bara ett bevis på att du levde. nån timme gick, fast det kändes som dagar. din mamma ringde och sa att du var funnen, du levde. Älskling du levde verkligen. Tacka gud för att du lever, ditt hjärta slår fortfarande. Din själ är lika fin som förut och jag älskar dig lika mycket. kanske till och med mer, det är i sånna här situationer som man verkligen förstår vad man har och att man verkligen ska vara rädd om det man har. bolla inte med människor och deras hjärtan. visa hur mycket ni tycker om varandra. jag vill tacka dig och tacka allt för att du andas. jag vill tacka mina underbara föräldrar som torkade mina tårar. jag vill tacka min vän som förstod och lugnade. jag älskar er

me like

Lite minnesvärda bilder;

 Jennilee och jag kramas på vinkvällen :D
 Shake that as va det va? ;p
 Älskos 18års dag.
 Emma, du betyder !
 Jag och älsklings vännen i Thailand!
 I paradiset
 För att vi gjorde julgodiis :D
 Ni är bäst! :D

max factor

ååh, köpte en ny mascara idag och det blev den här underbara mascaran med gummiborste och guld skimmer. Jag köpte förståss svart marcara med guld glitter eftersom de färgerna föll mig i smaken perfekt. Mascaran heter Max Factor Masterpiece Beyond length. åååh, :D Men nu ska jag kila och laga mat, ;p sen kanske jag lägger in en bild på mina skimmrande ögonfransar ;). XO XO
/det är inte rätt bild på mascaran.. :p

image67

lite smått&gott

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: Jag och Stefan
Såg dig gråta: Stefan
Fick dig att gråta: Stefan
Du delade en drink med: kommer fan inte ihåg ^^
Du gick på bio med: Stefan och Nordan :)
Du gick på stan med: Stefan
Skällde på dig: Pappa tror jag nog att de va :p
Skickade ett e-mail till dig: Mamsen

HAR DU NÅGONSIN
Sagt "Jag Älskar Dig" och menat det: Ja såklart
Bråkat med ditt husdjur: haha, klart
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: nja, inte riktigt

EXTRA STUFF
Tar du droger: NO WAY
Vem är din bästa vän: Har många bra vänner :D
Vad är du mest rädd för: att förlora någon jag älskar
Vilka kläder sover du i: hotpants ;D
Vart vill du gifta dig: på en strand kanske :D
Vem hatar du verkligen: hata är ett starkt ord.
Varit kär: ja, nu också! :D
Kör du bil: Absolut :D
Har du ett jobb: Ja, två :D
Gillar du att ha folk omkring dig: Bästa som finns!
Är du ett hälsofreak: nej, men är rätt nyttig?!

STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: eeh, aaah
Är du ensam nu: ja , sorjsligt va...
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: hmf, lite olika
Vill du gifta dig: Ja, klart
Vill du ha barn: Ja

FAVORIT
Rum i huset/lägenheten: My room
Typ av musik: allt, utom rock ^^
Band:  eeh, nej
Parfym: massor, dior, paris hilton, amor, britney spears, lacoste, D&G, etc :D love it
Månad: Sommarmånaderna :D
Sten: ?!!?!?!?!

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU
Gråtit: Nej
Köpt någonting: Godis :p
Sjungit: haha ja :D
Sagt "Jag Älskar Dig": Ja
Velat säga till några att du älskar dem: Ja
Träffat någon ny: nej :S
Saknat någon: Ja
Kramat någon: ja flera stycken faktist
Kissed someone: Jaa :D

SENASTE
Låt du hörde: JOJO :D
Film du såg: Va hette den nurå?
Sak du stal: ??
Mat du åt: Billys pan pizza
Gången du åt en 7-Eleven korv: Aldrig gjort!!!

HAR DU NÅGONSIN
Ätit sushi: nej , slemmigt?
Stått på scen: ABSOLUT!
Blivit dumpad: Ja haha
Varit ihop med någon som varit otrogen: Nej, inte vad ja vet
Varit med om en bilolycka: nej tur det.
Sett smurfarna: haha ja
Klättrat på berg: Ja

ANTINGEN ELLER
Kallt eller varmt
Spets
eller satin
Blått eller rött
Regn eller snö
Ge
eller
Ull eller bomull
Rosor eller tusenskönor
Historia eller vetenskap
Matte eller engelska

GILLAR DU ATT
Ge kramar: bästa som finns :D
Ge massage: sometimes
Gå promenader i regnet: nja , om man är ledsen kanske
Tugga tuggumi, och i sånna fall vilken sort: gillar nästan alla, men Extra - jordgubb är gott :)

FAVORIT
Mat: kinamat kanske?
Program på TV: Gossip Girl, :D och fråga Olle ;)
Film: allt utom pang pang
Restaurang: bra det är mysigt och fräscht så, :D
Låt: shake that as, ;p
Artist/grupp: Jojo, är bra
Sport: Fotboll, och lite hockey
Färg: svart är snyggt i kläd väg


alla hjärtans dag

image66

Denna underbara ros är till alla som jag bryr mig om.
Nämner inga namn eftersom ni vet vilka ni är!
Happy valentine <3

13 feb

Gick upp nio imorse, jag var faktist riktigt taggad inför dagens skola, det skulle vju vara tripelboll idag. Duschade, klädde på mig och sminkade mig. Hade bråttom som vanligt fast att jag gick upp i lagom tid. Slängde i mig en pankaka och sprang upp o borstade tänderna och sprang iväg till bussen i solvädret med Glaaajoorna på. ;) Var i skolan lite tidigare än vanligt men det gjorde inte så mycket. Trippelbollen skulle börja tolv, och min Arbetsmiljölektion kvart i tolv. Vi gick dit och snackade med läraren och sa sen att vi skulle gå runt och leta efter brandsläckare/brandposter/nödutgångar etc. Gud vilken värdelös uppgift vi håller på med, ska man veta var alla dessa saker finns så borde man väl få veta det i åk 1, OCH inte i sluteet på treaan. Herregud vilken skola, :/
Men trippelboll blev det ijallafall, vi hejjade på våran skola occh dom vann första matcherna med 23-3 kanske ? eller vad blev det???

Sista matchen kunde jag dock inte se eftersom jag var tvungen att gå på religionen och se gå upp till stationen och ååka till bålsta ! :D Kom till bålsta och Stefan mötte mej vid bussen !! :D
När jag kom hem till honom fick jag alla hjärtans dag present, :D tackar sötnosen min! :D

Somnade på stefans mage och när jag vaknade var han borta ^^ :P
När jag vaknade var maten klar och jag åt och gick sen ut och sprang, de kändes som om jag sprang runt hela bålsta.. När jag kom in blev det lite fys och sen hoppade jag in i duschen! :d så nu e jag nyduschad och frääääsch! :D Ska kila ner och kolla tv sen, lägger in lite bilder imorron kanske :D. bye baby bye XOXO

hmf..

skola...

helgen och sånt

Helgen har ja vad ska man säga.. Varit proppfull, ^^ haha, i fredags åkte jag till Bålsta för att vara en liten sväng med Stefan. När Stefan skulle på match så skulle jag, jen och emma dra till stäket och käka hamburgare och sen skulle jag kolla på när dom tatuerade sig. Man kan säga att det var en aning fnittrigt, och skit nervösa var dom stackarna. När vi kom dit så kom dom fram till att Jen skulle börja, och titta, det gjorde inte så ont så att du satt och grät, de gick ju riktigt bra de där jue. Båda tatueringarna blev skit fina :), Jen skrev Jennilee på ryggen, vid nacken typ ;p och emma gjorde tre små hjärtan i ljumsken. Guud så vackert de blev! :D Efteråt drog vi tillbaka till bålsta för att köpa glass och cider. Jag och Jen satte oss i lägenheten och åt och drack, skit mysigt vare. På natten hämtade stefan oss och vi åkte hem till stefan och sov där. På morgonen när vi vaknade var det bara att göra sog iordning för att åka och kolla på Tre kronor-Tjeckien i Globen. Riktigt spännande va det i början, men sen vann Sverige! På kvällen åkte jag och brudarna hem till Emma som fyllde 19, vi käka lite tårta och kollade på Medodifestivalen, guud va amy är söt, bra att hon gick vidare. Fast jag föll inte för låten riktigt, menmen. Efter det så drog vi hem till jen och korkade upp vinet, ;p mums. Jag hade ijallafall riktigt roligt i lördags trots att ingen annan kanske hade det, de va nog vinet som hade lite kul med mej kanske. aahahah. På söndagen åkte jag och mamma en sväng till barkarby och kollade på möster till min studentklänning, ooh vad jag längtar

nu...

...blire CIAO BELLA

image65

...

image64

Yves Rocher

image63

Jag har beställt lite saker från Yves Rocher, åh så najs. Längtar tills jag får hem sakerna. Jag har beställt en massa olika tvålar, krämer och lepsyl. Ska bli så roligt med nya dofter!

sött till sommaren

image62

allt...

Jahapp, det är ioförsej skönt att ha tagit körkort, men det är inte så skönt att köra i mjuk och hal snö, :S Men man ska väl inte klaga. Jag längtar verkligen tills jag får hem mitt "riktiga" körkort, just nu sitter jag och kör med en papperslapp till körkort, :D . Helgen har varit lugn men ändå så har det varit full rulle, i fredags hade vi tjejmiddag hos Jessie och stackarn hade ju opererat foten i torsdags så hon mådde väl sisådär. Måste bara säga att hennes mamma var urgullig som lagade så fin mat till oss. Efter tjejmiddagen skulle det bli utgång, men inte för min del... Jag skulle nämligen upp på lördagen för att gå på en affär premiär och dricka champagne med fia, snoppan och mamma. Sen vid fem tiden skulle jag och Josse på Fråga Olle inspelningen och det var riktigt roligt. Fast vi kom precis så att vi hann, det var ju väldans svårt att hitta, man kunde ju hålla kartan åt vilket håll som hellst ju. När Fråga Olle var slut så åkte josse hem och jag åkte tillbaka till kussarna för att käka middag. Efter middagen blev det fika, godis och film från vi var små, gud va söt man var när man fyllde två, ;p... Men jag orkade inte sova där så jag åkte till Bålsta för att mysa lite med stefan. När jag kommer till stationen så är det väl klart att det inte går en buss =/ "J#VLA BÅLSTA", hm .. det var tydligen bara att gå hem till stefan, inte nog med det.. Dom hade ju fanimej inte plogat heller... Nog om helgens händelser, imorron är jag ledig och det ska bli så himla skönt, ska sova ut och åka med stefan in till stan, måste shoppa lite, en ny väska och skor... Sen vet man ju aldrig om det blir lite mer saker, måste köpa en alla hjärtans present till min baby. :D

Ikväll kommer tussisen hit och vi ska mysa med film och popcorn :D Längtar efter Jen, det var ju ett tag sen vi träffades. See you soon :D