deal or no deal?!

Jag och emma har gjort en deal, vi ska uppdatera bättre. Frågan är om det kommer att fungera, S: hm, lets see. Så jag skriver nu ett litet inlägg som start på min och emmas deal.

Stefan och Nordan är ute och prov smäller lite smällare inför imorgon, jag som hatar smällare (är rädd) håller mej inne så mycket som möjligt. Visst är det vackert på avstånd, men att själv stoppa ner tassarna och elda känns inte riktigt som min grej. De händer ju även en del olyckor också, vilket är så hemskt. Så för att jag ska få samma stämmning på 12 slaget så har jag köpt lite andra små raketer istället, ska fota sen och visa :)

Emmsi är på väg för att hämta mej och all min packning, man kan ju säga att det blir en del, har typ hela mitt rum med mej hem till henne. Man måste ju vara väl förberedd inför nyår. Imorgon händer det och de ska bli så grymt skoj. Nära och kära att fira 2009 med. Love it. Nu ska jag ta mina grejer och kila ut till emmas lilla bil, vi hörs snart om emmas och min deal håller (A).

Kika om emma uppdaterar på; http://emmawidstrom.bilddagboken.se

Sådeså! ;d


NyårsKyssen 2008

dålig uppdatering

jo, jag vet det. Men jag orkar helt enkelt inte. Ska försöka hinna blogga lite nu när jag är ledig ett tag :). Ska på julfest på lördag med jobbet, ska bli riktigt skoj de där, :) Kameran ska såklart med också, den här gången ska den vara laddad också, så att det inte blir som sist lixom.

Gick upp lagom tidigt imorse och satte mig för att äta frukost och skriva brev, sen drog jag på mig träningskläderna och sprang ca 7km. Skönt att springa när det är kall luft och ljust ute. Jag är ju ledig idag, så det passade perfekt för mig.
Snart ska jag sminka mig och göra mig iordning för att åka och hämta stefan, det blir kista med bio och shopping ikväll :) Vi ska se filmen, my best friends girl :) Tror att den kan vara riktigt skoj. Puss o Kram



jag o Jen