Valborg

Hur ska ni fira eran Valborg? Jag har faktist ingen blekaste aning, fast att de är dags att ha det snart :/ Det är så hoppigt hit och dit så jag vet inte vad, magen kurrar också. Förbaskat! Jag och stefan ska åka till affären snart och handla kött till oss, tror iaf att det blir grillning hos Nordan. Hmf, kött är bra då.. Och potatiskroketter? eller?! Kanske sallad med feeta ost? Jag kan ju passa på att berätta vad jag har haft för mig på dagen ida, jag och freja har jobbat ute som vaktmästare. Vi har soppat och soppat så jag nästan fick blåsor i händerna plus att jag kommer att ha träningsvärk i armarna imorgon. Men vi busade lite också, vi snodde golfbilen av lokalvården, hihi och körde runt runt. Vi avlutade hela dagen med ett segervarv för Lundmark. Vi sjöng Summer of 69 och skrattade som aldrig förr, du är en bra vän du Freja!


Godnatt

Nu ska jag och stefan lägga oss i sängen och försöka sova, har varit så himlans trött idag. Har solat, shoppat och sett en käändis. Helena bergström stog en halvmeter framför mig på Dormys idag, hihi. Coolt va!? Jag tycker faktist att hon är en riktigt bra skådespelerska. Vad tycker ni om Helena Bergström? Jag älskar filmen heartbreak hotel som kom för några år sedan. En riktigt rolig film. Såhär såg det ut på krogtoaletten när Helena Bergström är riktigt förbannad xD. Kul film, någonting i min smak.


Gossip Girl

Om en kvart börjar Gossip Girl, så det gäller att ladda upp med thé nu! :) Någon mer som är helt såld på serien?


Hurrahurrahurra

Igår fyllde min älskade vän Josefin 20år och jag han inte  blogga om hennes födelsedag igår då jag jobbade 10.00-01.30. Därför vill jag sjunga lite för Josse; *lalala JAaa må hon leva, jaa må hon leva etc..*** Hoppas att din dag va jätte trevlig med en massa tårta och paket :) Ska också passa på att gratta Lillebror som blir 14år idag. Grattis Grattis :)




Lunchtime

Nu är jag så klar som jag kan bli och jag väntar bara på att Emmsi ska ringa mig så vi kan bestämma vem som ska köra, hon eller jag?! Jennilee kan man ju utesluta ganska rejält, hihi. Men snart har du nog också körkort sötnos. Jag känner ett stort shoppingberoende, jag vill verkligen ha den där blommiga klänningen från Ginatricot. Men jag har redan så många nya blommiga klänningar så det känns lite onödigt. Hm, jag vet inte vad jag ska ta mig till?! Men men nog om mitt tjat, måste hämta emmsi nu.


Godmorgon

Har nästan precis vaknat och jag tänkte börja fixa iordning mig för att jag snart ska iväg och luncha med Emma och Jennilee. Ska bli trevligt sörrö, :) Idag ska jag äntligen försöka jobba också :) Men jag börjar inte försen klockan 16.00 Det är de som är fördelen med mitt yrke, hihi. Klockan 12 ska vi träffas och vi har inte bestämt vart vi ska äta ännu, men de löser sig, visst?! :) Huvudsaken är att vi äter, (jag har nämligen inte ätit frulle idag) Jag tänkte hoppa över det också pga att jag vaknade så sent och its lunchtime. Jag ska bara springa iväg och sminka mig och klä på mig så skriver jag ett litet inlägg till sen om jag hinner :) puss på er

 

nattinatti

Sitter nyduschad och fräsch, dags att lägga sig i e nybäddad säng snart. Är det inte det bästa ni vet va?! Det är ijallafall det bästa jag vet, ja ijallafall nästan. :) Idag har jag inte gjort så speciellt mycket mer än att läsa gossip och bakat en massa till lillebror som fyller 14år på fredag.  Han blir en stor pojke, haha.  Imorgon ska jag upp vid 11 och göra mej iordning för att luncha med emma och jennilee. Sen kanske jag ska köpa någonting mer till josse i födelsedagspresent. Hon fyller 20 på torsdag och jag vill ge henne nått specciellt, hihi :) Sen ska jag börja jobba imorgon igen , eller ijallafall försöka. Har köpt ett vrist skydd som jag hoppas hjälper mig att stödja fossingen.  Nu är det dags för skönhetssömnen. Godnatt kära ni

 

sommar




.



Nu ska jag faktist gå ut och sätta mig i solen och läsa en bok. Hoppas på att jag kan jobba imorgon!


H&M

Igår så beställde jag lite saker från H&M som jag förhoppningsvis kan ha nytta av i sommar. :) Det blev en bandeau bikini och bikinitrosor till samt en stråhatt med en svart rosett. Jag längtar tills jag får hem sakerna! :) Det kanske var onödigt att beställa en till bikini då jag redan har en massa (även 2 helt nya) som också är bandeau bikinisar, en hel svart och en hel brun. Men man kan väl aldrig få för många bikini? eller?



Bild från HM.com 



måndag

och jag jobbar inte idag, :/ jag kan inte. Hmf. Sitter i solen och läser Gossip Girl boken, jag är nog helt besatt av den serien. Ikväll ska jag få skjuts till tränigen för att enbart stå på en balansplatta och öva upp rörligheten i fötterna. Det är viktigt att göra det så tidigt som möjligt. För er som inte har någon aning om vad jag babblar om så spelade vi match mot P 94 i lördags och allting gick skit bra tills andra halvlek då jag trampade snett med stödjebenet och fick en rejäl stukning så att jag inte har kunnat gå. Hm, orka?!?!?! Nu börjar det bli lite bättre men det är fortfarande svullet och blått. Ska vara ledig från jobbet imorgon också och jag hoppas att jag kan jobba igen på onsdag. Jag har ju inte direkt ett stillasittande jobb om man säger så. Jag blev väldigt glad när Eva ringde och berättade att det stog om mig i tidningen. Att jag spelade bra och så i lördags. Det står även på håbo ffs hemsida att jag var bra, kul va?! :) Nöjd blev jag ijallafall. Tjingeling!


.

smärta


<3

Gissa vad som jag fick hem i brevlådan idag.. Nu blire Gossip kväll ikväll! :)


today

Idag är det ju min lediga dag. Och hur spenderar man då sin lediga fredag, jo sittandes framför en jäkla data :S hm, jag vill gå ut i solen och ta en glass, men inte själv heller. :( Jag gick upp tidigt imorse för att köra stefan till tåget. Dom skulle ha möte med jobbet klockan 10 i stadshagen. Sen dess har jag suttit på den här dumburken! haha, jag har ju köpr golfklubbor också, och dom ska eventuellt invigas idag. OM inte Stefan kommer hem för sent. Jennilee skulle ringa mej efter hon hade gjort sina naglar också, så vi får väl se om hon gör de eller om hon har glömt bort mej. Man vet ju aldrig ;)
Vad som händer ikväll är oklart ännu, eftersom vi har tidig match imorgon mot pojkar 94 på Granvallen så blir det nog en myskväll med Stefan och gottis. Kanske ostbågar ;) eller vad säger ni? Fruktsallad.. MMMM! gott. :) Vad ska ni själva göra en dag som denna?
 

En liten fotbollsbild xD

godnatt

.. världen vilken underbar dag!



p.s Jag är ledig imorgon

Josse is home



Så här såg det ut när jag och Josse var i Thailand för 3 år sen. Det var en underbar resa vi gjorde. I tio dagar har hon varit där den här gången och hon kom hem igår. Hon va såklart skit brun och hade shoppat gärnet. Gissa vad jag fick rå, hur mycket som hellst. Jag fick bhar, spets trosor, hotpants, klänning, nagelack, nässesär, Thai huvud, en elephant, solbrillor och massa mer. Gissa om jag blev glad. Jag tackar och bugar. Du är en jäkel på att shoppa!
Youré my half

ny mobil..

..är på väg hem till mig snart hoppas jag. Eftersom jag har lämnat in min så många gånger så har jag rätt till reklamation. Den här mobilen är den jag får som är snäppet bättre än den jag köpten. Hoppas att den är bra . :) visst att den är blå, helt okej. Men Jossan, visst hade det inte varit helt fel med en blommig? ;)



Påskhelgen

Jag har inte haft tid att blogga på hela helgen eftersom den har varit full av roligheter. Tänkte därför blogga nu och berätta vad som jag har gjort denna påskhelg 2009.

I Fredags så va jag och Stefan hos mej hela dagen, vi håller på att renovera lilla "lägenheten". Senare åkte vi till hans mormor för att ära påskmiddag (kalkon). Himla gott med kalkon, sås och potatis må jag säga. Därefter ringde Thanger för att kolla om vi ville hänga med och bowla. Ofcourse, jag, lollo, stefan och thanger hade en bana från 21.00-23.00. åste jag verkligen berätta vem som ägde från början?! ;) Efter bowlingen drog vi till thangers nya lägenhet för att kika lite. När vi hade kollat klart åkte vi hem till lägenheten (jag & stefan är kattvakter) och kollade på Dumm & Dummare.



I Lördags så gick vi upp tidigt igen för att åka hem till mig och fortsätta med renoveringen. Senare på kvällen åt vi påskmiddag hemma hos mej med mormor. Det blev kalkon, sås och potatis idag igen, men vad gör väl det när det är supergott och man äter det typ 2 gånger om året?! xD Efter middagen blev det kista med stefan, thanger och nordan. Medan nordan och stefan satt och åt så drog thanger med mej och shoppade lite, bra smakråd där ;). Det blev iof bara en rosa body och en mascara pga att vi inte hann mera. Vi kikade på bio och såg på Män som hatar kvinnor, Den va otroligt bra med hemsk. Kan rekomendera att gå och kolla på den iaf. Det var så obehagliga sceener att jag skulle kunna kräkas.

  

Idag är det söndag och vi har fortsatt med renoveringen. Under dagen har vi mest tagit det lugnt. Nordan ringde för att vi skulle dra iväg och bowla men dem hade stängt. Så det kanske blir bio idag igen. Ska isåfall bara till Jakobsberg och kolla på Marley och jag.



Någon som har sett den?


Glad påååsk


Sex and the city...

...kommer alltså tillbaka med en ny film som ska ha premiär i maj nästa år, ska bli roligt att följa carrie, samantha, Charlotte & Miranda i en till långfilm. Tack och lov så är det samma personer i rollerna som det alltid har varit. Ska Carrie skaffa barn? Vi får nog vänta ett helt år och se vad som händer. Spännande spännande...



Vad tycker ni om Sex and the City?

Jeansjackan är på


Bild tagen i fredags eller lördags

En shoppaholic?

Jag har shoppat lite på sistånne och jag tänkte visa upp en del av min shopping, jag tror att shopping är min passion! Men visst är det himla roligt med alla små sommriga kläder med blommor på. Klart att man blir sugen på att se tillväxten i sin garderob. Hihi. Vad tycker ni om min shopping?





Såhär såg det ut i provhytten med mitt bästa köp på mig :)

Vad tycker ni om min shopping?



På jobbet

Sitter på jobbet nu och väntar på att jag ska bli klar, det va såklart jag som ska stänga KC idag. Vill ju till bastun och festa med Elvira och Freja. Men icke sa nicke! Men fikat va halv tre och mosserande klockan halv fyra. Men tror ni att fika gästerna har kommit ännu?! Noppe, inte en endaste liten gäst. Så jag måste sitta här och vänta på att dom ska fika. Och det är ingenting annat jag kan göra än att vänta och vänta. Sen ska jag stänga hela anläggningen själv, det betyder alltså att jag ska släcka alla ljus & lampor, sen ska jag diska all disk och göra ren maskinen. Sen ska jag låsa alla dörrar och plocka i konferenslokalen. Samt plocka ihop alla champagne glas och ta med mig allting upp. Har inte ens en kärra så jag får väl springa fram och tillbaka. Hmf, not happy!

Ikväll ( om jag någongång blir lklar dvs ) så ska jag springa till bastun för att göra mig klar inför kvällen. Kvällens schema består av bowling i Bålsta med hela jobbet, plus buffé...  När bowlingen är klar och bowlingkungen har vunnit (assså jag ;) ) så ska vi tillbaka till jobbet och ha bartömmning. :) wiihooow. Sen blire sova över i annexen! Ska bli en kul kväll med massa drinkar och sång och dans. Sådeså!  Juste, om jag blir klar någongång dvs.

bjuder på en bild...



Från en tidig vårdag förra året

.

Spelade match igår och vi vann med 1-0 najs va. Idag blev jag väckt av kissemissen som stod och kraffsade och jamade utanför dörren, hmf. Ibland är det jobbigt med djur när man vill sova ju. Idag ska jag ut på lite ärenden men det är så tråkigt själv. Ska först till jakan och försöka lämna in min mobil en gång till. Sen kanske det händer att jag kikar lite på kläder när jag ändå är där lixom. Efteråt ska jag till Bro Glas för att be dem laga ett stenskott. Sen börjar jag jobba igen klockan 16.00 och jobbar sent in i natten. Imorgon börjar jag jobba 8.00- 16.00 och på kvällen händer det grejer! ;)