Josefin



Bästa vänner

När åker vi?!



Vi har disskuterat fram och tillbaka, vart när och hur?! Men en sak är säker, att jag ska iväg ijallafall. I sommar bär det av undefär i mitten av Juli är det tänkt. Jag är mest sugen på Egypten eller Tunisien, vad tycker ni är bäst? Det ser så mycket finare ut i Tunisien och Egypten är Turkiet (som vi va inne på också). I turkiet är det mest höga hotell med en pytteliten pool och klapperstensstränder. Jag vill till paradistet, med stoor pool och massa palmer och kritvita stränder. Me like!

Någon som har vart i Tunisien?

Match imorgon

Imorgon ska vi spela match borta i Edsberg. Samling klockan 17.50.


Bild tagen på en Allians match 2008 (jag i rött) hiihi*

löpning

Nu är det dags för mig att ta miun lilla löpningsrunda för att se hur knät mår. Känns bra i detta väder måste jag säga! :)


jobb

nu börjar jag jobba om en halvtimma, hej svejs!

Nelly.com

Idag kom det ett litet paket från Nelly.com i min brevlåda. Gissa om jag blev glá!!! :)
Lite senare så kanske jag visar vad jag fick hem :) jiiihooow


Bild tagen förra sommaren :)


idag...

Klockan åtta så väcktes jag av min mobil, det stod City Mail på mobilen. Jag blev lite förvirrad eftersom att maddo alltid ringer från sin egna telefon när hon vill mig nått. Men de va inte Maddo, utan Robin. Han hade panik och behövde hjälp så fort som möjligt. Men eftersom vi har så mycket att göra idag på jobbet så kunde jag tyvärr inte hjälpa till. Efter ett tag så ringde han upp igen och frågade om jag kunde jobba imorgon istället. Men pga att vi har 207 lunchgäster imorgon så var jag tvungen att tacka nej då också. Lite tråkigt eftersom jag gärna hade hjälpt till. Men jag ska iaf åka och hälsa på på City Mail på måndag tror jag. :) Lycka till med jobbet då brevbärare :)


farligt farligt...



Snart är det fredag igen och det betyder att vi ska grovrenjöra kaffe maskinen. Eftersom vi använder ett så starkt och frätande blötläggningsmedel så måste man skydda sig ordentligt. Det var min tur att utföra detta förra fredagen och då va jag tvungen att de ut såhär.

outfit:

♥ Skidglasögon
♥ Hörselskydd
♥ Plasthandskar
♥ Diskborste
♥ Munskydd

maaat

Mmh, de va ett tag sedan som jag gick upp och nu känner jag mig rejält hungrig. Så de kankse är dags att kila ner till köket för att laga lite mat?! Mumsfillibabba! Får se vad köket har att bjuda på idag då. c( : Idag börjar jag inte att jobba försen klockan 16.00 och jag fick reda på att den första middagen redan är klockan 17.00, nice price! :) Det betyder att lilla frej måste ha dukat redan när jag kommer, hih :)

 
Freja och jag på Aaronsborg                           Jag fotar min outfit


Vi va också på Lejondals slott



vårbilden



Jag bara ääälskar min nya kjol!
Vad tycker ni?

En dag med emma...





Idag har jag och emma varit i jakan och små shoppat lite, Hatten va emmas bästa investering måste jag bara tilllägga. Hatten kommer från och med nu finnas med på atta partybilder. Observera att hon även kommer att ha på sig den på klassfesten på lördag xD!

Emmssiiii

Vill du med till Jakan imorgon på dagen? :)

Nu ska jag kila till jobbet, byebye .. glömde ; börjar 10.00 och slutar 01.00

Have a nice day

aah, sommar!


bjuder på denna xD

trött

Mm, jag vet inte vad jag ska skriva mer än att ja just nu känner mig som en tröttis, har jobbat och tränat idag. Imorgon missar jag matchen pga att jag måste jobba långpanna (8-21) hm, helt okej men inte alltid roligt vaaa. Då ere bara att jobba och sova typ. Hinner ju inte med någonting annat "/. Men på onsdag därremot så ska jag åka till jakan för att lämna in min mobil ( 4e gången) så jag ska tydligen få en ny sa dom. Orkar inte ha en som inte fungerar och behöva lämna in var tredje vecka, hmf. Irritation kallas det. När jag ändå är i jakan så finns det en sak som jag bara måste köpa, en liten kjol och jag hoppas verkligen att den finns kvar i min size. Men men, de e bara att hoppas sörru! ;) Snart äre ju dax för löön också, right? eller typ 10dagar. De e ju ganska snart :p Då har jag en till måste sak som jag måste göra, Jag mååååste beställa hem Gossip Girl boxern, im in love ! :) Såå spännande, och jag vill ju ha hela serien! Sådeså, :) hihi Jag har lite pics också på min mobil som jag ska fixa in så fort jag har en sladd med mej, haha . Nu känns de som jag skriver en massa onödigt för att jag ska skriva nått bara , crackas! (freja förstår, ja du e nog den enda). OOOOO tack för dee va :) nu är fingrarna också tröttisar sådeså .... natt

bloggtorka

jag ska blogga, men med allt jobbandes, (alla dessa långpannor) så hinner jag faktist inte. Igår slutade jag vid 22. och började 06.00 imore, hm. Måste tvätta jobb kläderna också, hur ska jag hinna?! Men men idag är jag glad för idag ska jag hämta ut en paket :) wiihow

jag




röv

glassögonen är av "/

.

godnatt världen <3

Gaaah

ledig imorron! :)

.

Dagen har varit lugn och skön, orkar egentligen inte blogga nu men det var ett tag sedan så jag ska bara lämna en liten kladdis, :) Skulle jobbat kväll ida egentligen, men det blev avbokningar så jag jobbade dag istället, rätt skönt. men synd eftersom jag hade bestämt mig för att luncha med emmsi! Nu hojtar morsan så jag ska hänga tvätten XD thihi! :)
byebye baby bye