2008 here we comes!

Sitter i Jen´s rum och bloggar lite medans hon duschar, ska ju börja fixa oss inför kvällebs händelser.. Helgen som har vart har varit ganska lugn och uppladdande för IDAAG! Va ju tvungen att vara hemma och vara "barnvakt" hela helgen, eller man kanske inte kan kalla det barnvakt, men lillebror vill inte sova hemma själv, och katten kan inte låsa dörren efter sej ;). Så i Lördags var jag, stefan, jen och andreas hos mej och käkade tacos och mýste lite, Sen kolla vi lite film åså, i söndas åkte andreas hem men jen stannade kvar och vi laga mat och kolla film, spelade minigolf och jag måste säga att det inte var ett dugg roligt ^^.. haha, men men. Sen spelade vi lite chicago och stefan vann :S. ;), efter det så kollade vi på en film som nisse fixat och sen käkade vi tacos mitt i natten ^^, nej men jag vet inte riktigt vad klockan var, fast att vi bestämt att vi skulle lägga oss tidigt för att vara riktigt taggade för ikväll så blev det senare än bestämt, men men gick upp klockan nio idag för att åka till bålsta centrum, var tvungen att shoppa lite (nagelack, hårspännen och en sprutflaksa) . Men nu är det dags att öppna några cider och ladda upp inför toniight! Byebye 2007!, det har vart ett bra år, men jag ser fran emot 2008as händelser!!! :D Take it easy!


Sony Ericsson S500i

Nu sitter jag och väntar på att Jen ska komma så att vi sen ska åka ner till ishallen för att kolla hockey match, :p. Usch ja vad kallt de låter, :S men men va gör man inte för pojkarna... Haha.
Idag har jag, Mor och lillebror vart en sväng i Enköping och shoppat lite, jag har bla. köpt denna skit snygga mobil och jag är grymt nöjd! Vi skulle ju ta en sväng förbi donken på vägen hem , men gud vad misslyckat det blev... Eftersom jag inte var så speciellt hungrig så skulle jag bara ta en cheeaseburgare, men då fanns det en annan lite större som hette typ cheaseburgare supreme, så jag beställde en sån och vi tog med oss maten till bilen för att äta en snabbis där och sen åka fort hem. När jag började käka den dr jävla hamburgaren så var den så stark så stark :/ (hatar stark mat, det briinner) Det va ju fan jallapeno och typ tabasko på den jäveln, så jag blev lite irriterad.. Men men, nu har det slutat att brinna ijallafall! :D  Men nu ska jag dra och sminka mej för Jen kommer ju snart och ska kanske vara klar då ;p :D..


Day´s and nights

Oooh, har inte bloggat på ett tag nu så det är väl dags! :D Måste bara säga att det har vart en underbar jul med massor av sällskap och klappar! Har träffat släkten och planerat in en massa saker med fialotta! :) Hon fyller ju 25 snart, och det ska bli roligt att umgås lite med henne, vi hinner ju inte träffas så värst ofta... Igår va jag, Stefan, Henke, Jen och Andreas hemma hos stefan och kollade på saw filmerna. Vi såg både 1an. 2an och 3an, man kan alltså säga att vi va vakna hela natten... Eller jag sov lite ijoförsej, men jag kollade faktiskt mer än ni anar ^^. Vi la oss inte förren fem på morgonen. Sen vaknade vi av att stefans mamma damsög =/! Så dagen har vart lite seg med popcorn och shrek den tredje! :D fast jag trodde att den skulle vara bättre, men gud va söta små shrekarna var, :)!  Det är ju ijallafall ett måste att ha sett den. Imorgon ska jag & mamma åka en sväng till Enköping och ifxa lite, sen på kvällen blire hockeeeey! La upp lite fula bilder också på små söta människor;




Här ser ni också två av modellbilderna som Maddo har tagit, extremt vackert, visst? Jag har tagit kort på bilderna så dom är lite små konstiga.. men men...

 

Men men, har inte tid att blogga mer nu, ska nämligen leta reda på en mobil som jag eventuellt ska köpa imorron! Men jag kanske skriver mer senare, byebye


Lite onödigt...

1.Senaste sedda film?
- hm, måste vart Wallander - master mind
2.Senast köpta skiva?
Jadu, dvd skivor?
3.Sparar till?
En utomlands resa till Egypten! :D
4.Väntar på?
Tomten? haha...
5.Pålägg som gäller?
Hatar frukost, men säger väl ost?
6.Dagens dryck?
Jouice, saft, X-mas Cider, julmust och cola
7.Senaste boken du läste?
Jadu, hemligt (A).
8.Senaste maträtten du åt?
Jag provade en hårdmacka med julskinka&senap.
9.Senaste klädesplagget du bar?
Mjukisbyxa & mjukiströja
10.Senaste repliken du sa?
"Inte så roligt att spela kort med två spelare"
11.Senaste personen du träffade?
Lillebror
12.Senaste personen du pratade med i telefonen?
Stefan :D
13.Senaste gången du sov?
Inatt? ^^
14.Senaste saken du köpte?
Avokado, creime fresch och vitlök
15.Vad har du gjort idag?
Vart med Stefan, Jen och Henke & jobbat med Carro, även träffat Josse, Jossan & Emma!
16.Hur tidigt stiger du upp?
Beror på vad jag ska göra...
17.Vilken förg har du på håret?
Blont
18.Vad har du för ögonfärg?
Blå/gröna
19.Vart är du uppväxt?
På landet!
20.Hur många par skor äger du?
Haha, för många! :D
21.Var har du ont?
Från matchen igår, så har jag ont lite  här&där
22.Kan du stå på händer?
NO WAY! :O
23. Vad lyssnar du på för musik?
Hinder - Lips of an angel
24.Vad tycker du om idrott?
Jag älskar idrott, alltid kul att röra på sig!
25.Vad har du för klocka?
Bara mobilen
26.Är du kär?
Absolut! <3
27.Vem är bäst i hela världen?
Svår fråga, det finns många som är underbara

Helgen

Ja, imorron är det jul och jag har inte så speciellt bra jul känsla, men det är ju alltid gott med julmat, klappar & gott sällskap! :D Stämningen är väl densamma ändå, :)
Ska berätta lite om helgens händelser, i fredags hade vi skolavslutning och vi gick dit och drog nästan på en gång, orkade inte kolla på showen så vi åkte in till stan istället. Jätte mysigt va det att julshoppa med allihoppa, :D.
På fredags kvällen kom Stefan och Jen  till mig för att kolla film och sova och sen kolla match tidigt på lördag morgon. Vi vann mot Fanna U med 5-0, gjorde 3-0 målet och fick gult kort :S , men fråga mej inte varför!!! Hah. På eftermiddagen drog jag och Jen till Ica för att köpa marsipan och strössel. Vi hade bestämmt att åka buss därifrån, men när vi kom till buss stationen insåg vi att det var lördag =/ och inte går det så många bussar på en lördag inte, haha. Så vi fick gå hela vägen till Sibylla, men Stefan och Henke kom och mötte oss och vi gick och åt på Sibylla! Efter maten gick vi hem te Jen för att kolla tv och data, när vi inte orkade längre så satte vi oss för att göra marsipan saker, :D, och gud så vackra dom blev. Grinchen skulle ju gå på tv och vi satte oss för att kolla, men inte var det någon text inte. Jag tror att alla slumrade till en stund och sen så drog vi hem till stefan vid sjutiden för att äta tacos. När vi hade käkat så satt jag och Jen i någon timme och bara snackade, skönt! Sen kom Danne&Jonis (som tydligen är kusiner) vi åkte med dom för att kolla på Jen´s kattunge och hämta mina skor! På kvällen kollade vi på Wallander - Master mind ( eller jag tror att Jen sov nästan hela filmen va? :)? haha.
Idag har vi inte gjort nått speciellt, jag har jobbat en sväng och bytt lite klappar! :D

Fick jättefina klappar av Stefan älskling! Fick en parfym (dolce&gabbana - the one) som luktade supergott!  Sen fick jag en nyårsklänning, lila nagelack, en t-shirt och en stickad tröja. Tack så mycket älsklingen min <3!!!
Av Stefans föräldrar så fick jag skit snygga ljuslycktor (jag älskar ljus) och presentkort på KIKS! :D
Av Josse fick jag fem par hotpants! GRRR! :D as heta, måste jag bara säga! :D och av josse, jossan och Emma fick jag en väska och en bikiniunderdel. (somliga kanske undrar varför jag bara fick en nederdel? ^^ haha, men jag köpte överdelen i fredags och då fanns ingen underdel, så Jen hade tydligen skvallrat och sagt att jag ville ha den så det var ju skit bra!!!) :D tack för allt vänner och älsklingar! :D

Om det hade gått att infoga bilder så hade ni fått se några julklappar och marsipangubbar, men det verkar få bli en annan gång ! haha! :D ha en god jul!

Torsdag

Gud vad jag ångrar att jag ens klev upp ur sängen imorse,  gick upp kvart i sju och gjorde mej iordning.  Åkte med 7.41 tåget och kom till skolan typ kvart över åtta. Jag har som vanligt enbart en lektion på torsdagar men eftersom jag missade provet i tisdags (då jag var sjuk) så tänkte jag att jag var tvungen att dra dit och kolla när jag skulle göra provet istället. Jag trodde sen att vi skulle ha lektion, men icke sa nicke, alla som gjort provet fick tillbaka det och sen fick man gå, "/ fick inte ens svar på min enda fråga om när jag skulle göra om provet. Men men . Så jag fick gååå hela vägen till stationen för att åka med 9.07 tåget tillbaka till Stefan. Gick förbi Ica och köpte lite frallor så att jag får någonting i mej innan jag ska åka till Enköping för att köra körskola, :) Sen vid fyra så ska jag mamma och pappa åka en sväng till kista och shoppa lite och efter det ska jag änligen träna igen. Man blir så slö när man är sjuk, sen är det ju inte så bra att träna då heller, man vill ju inte riskera att vara sjuk på julafton lixom.

Gårdagen var lugn och skön, jag och Stefan tog en promenad ner till Jen för att lämna hennes skor och hämta henne, :). Sen gick vi förbi vivo för att ta ut pengar, men då måste man ju även köpa någonting, så det blev en liiiten chips påse, trodde inte att den skulle räcka åt oss, men jag hade fel.. För gud vad mätt jag blev ^^.  Efter filmen "Just Friends" så förljde jag och Stefan med Jen hem så att hon slapp gå ensam. :D
Juste på vägen ner så tyckte jag även att jag såg maskerade män i en bil, men stefan bara skrattade åt mej. Men sen vände bilen och jag viskade; kolla, kolla nu om det är maskerade män!!! Och jag hade tydligen fel, sheet vad man kan se fel ibland, haha.

Imorgon har vi julavslutning, men jag har ingen aning om när jag ska vara där, eller jo.. Vi ska kolla på själva showen halv två, men fika då? Vi skulle tydligen göra det innan med klassen. Det är ju bra att lärarna informerar så himla bra. Jaja, det löser sig väl.

ut och gå

Så, jag skriver lite mer på en gång, Stefan kollan nämligen på tv och jag orkar inte kolla.. Måste vänta i nio minuter på att programmet ska ta slut och sen ska vi gå ut och gå. Men de värsta är att det är så himlans kallt ute, man fryser ju öronen av sig, måste alltså klä på mej mycket kläder eftersom jag så ofta fryser, sen vill jag ju inte så gärna bli mer förkyld än vad jag redan är. Somliga kanske undrar vad jag ska ut och göra när det är så klallt väder ute, men jag måste verkligen till en bankomat och ta ut lite pengar, vi ska betala handpenningen till flaket imorron och det är lika bra att göra det medan man kommer ihåg det, annars står man väl där på studentdagen utan flak. Den risken vill ijallafall inte jag ta, :p. Men nu är klockan typ åtta och jag och Stefan ska klä på oss och bege oss ner till centan :D. Byebye

Ny blogg...

Håller nu på att fixa en ny blogg istället för den gamla och tråkiga, ska pröva den här lite och se vad som finns att göra. Man känner ibland att man behöver en förnyelse ^^ haha, ijallafall så gör jag det. Men nu ska jag snart ringa Jen och kolla om hon ska hämta sina skor som hon glömde hos mej i söndas. Hon kanske även stannar en sväng och tittar på film? Vi får väl se, men men skriver mer senare. :)