work

back to the reality, nu ska jag åka till jobbet.




Tur att jag har min älskade tiiger för sånna här dagar!

dagens



♥ Döskalle tröja från Ginatricot
♥ Strumpbyxor från Lindex
♥ Benvärmare från Go West

work

Jag tycker att jag jobbar hela tiden, från att jag började på mitt gammelnya jobb har jag jobbat sex dagar/veckan. Snart hoppas jag att de ska bli ändring på det, orkar inte bara ha en dags helg, :/ det gör mig trött må jag säga. Den här helgen har jag nästan två dagars helg men då måste jag jobba 16.00 till 03.00 på fredagen så jag vet inte vad man ska kalla det egentligen, tur fan är att det är roligt ijallafall. (: Helgen efter denna (alltså v.45) måste jag jobba lördag morgon (6-10) det gör alltså så att min fredags kväll försvinner, ååhhh. Och inte nog med det, snart börjar alla dessa julbord också. Det blir förhoppningsvis mer lugnt efter jul, :) men roligt har jag ijallafall. Idag börjar jag inte försen 15.30 och slutar 00.30. helt okej om man får denna lååånga sovmoron! Ibland är det ju såå skönt att sova länge och idag åt jag två kolabollar till frukost! Lyckost jag är då, ;p Snart ska vi få nya jobbkläder också, och de kan man ju säga att jag ser fram emot ganska enormt mycket. Då jag går i jobbkläder dygnet runt så vill man ju för baskingen trivas i det man bär också, eller?! Så snart kommer våra jobb outfits vara så grymt snygga! Ouf vad jag längtar! Nu ska jag borsta tänderna och åka hem från stefan för att hinna göra någonting hemma också. SEE YOU BIIATCHEES ;)

nu

ska jag åka och gå ut med taja och milda ;) sen bär det av till jobbet för ett långt pass ända in i natten. Men den ska väl bli roligt eller hur , :)

tischa

Denna tröj/klänning är på väg hem till mig, ska bli snyggt att matcha med leggings och jeansjacka, (: Har även beställt en bikini som jag ska visa upp när jag får hem den, (: Hoppas även på att sanart få hem mina fina lakan från ellos också.


glass o film

Nu ska jag och älsklingen kika på Vacancy och äta GB glass med trädgårdsbär i, mums fillibabba :)



fika & böter

Hämtade Johanna vid tolv tiden, hon fick åka me mej upp för backen för att lämna stefan. När pojken var lämnad så bar det av mot centrum för att möta upp maddo för en fika. Vi satte oss på Valhall och beställde efter en stund, vi hade ju en del att snacka om eftersom det var ett tag sen sist. Hannas mage va jätte gullig och rund, ska bli spännande att hon ska få en liten bebis. Man kan inte riktigt förstå det, men hon kommer att bli världens bästa mamma, det kan jag lova! (: Satt på valhall i nästan 2 och en halv timme och sen gick vi upp på lindex för att kika lite bebiskläder och så, efter det gick vi in för att hälsa på Robin på intersport. Det sista vi gjorde var att ta en sväng förbi kicks så att jag och maddo fick köpa lite smink, köpte en mascara och en mineral foundation, som jag hoppas på är bra (:. På köpet fick man även en partyväska med lite produkter i, ska visa sen ;) När jag hade sagt hej då till johanna och maddo gick jag för att sätta mej i min egna bil och köra på 2års kalas. Då insåg jag att jag fått parkerings böter, tjofaderittan så skoj. Jag hade varit borta i tre timmar och det är i tre timmar man får parkera, men tydligen bara en timme där just jag råkade stå. Några svordommar flög väl ur mig och det var väl tur att p bötern var billig idag. Man lär sig av sina misstag som man brukar säga.

studenten 2008


Jag och maddo (en anings onyktra)


Jag en anings mera onykter


Världens bästa Josse


bruudarna

såklart saknar jag studenten


energi

Det är så himla roligt när folk skriver massa kommentarer till olika inlägg med olika namn, (ibland anonyma) från samma IP adress, ibland undrar man hur folk tänker. Inte för att jag bryr mig men ni förstår nog vad jag menar. Det är så otroligt att folk orkar "driva" eller dom tror att dom driver?! men inte lyckas så vidare värst bra eftersom dom inte ligger steget före eller? Dummer, IP adresser sparas och man kan se vilka kommentarer som är från samma, herregud väx upp. Skriv inte i min blogg och andras bloggar om ni inte har någonting vettigt att skriva. Ville bara ha detta sagt så hoppas att ni skärper er vänner, (:

Nu sitter jag och väntar på att ÄLSKLINGEN ska komma ner från sitt pizzakäkande, sen tror jag att det ev blir lite gossip tittande förhoppningsvis! (: Ska slänga mej i duschen också och sova ganska tidigt eftersom jag börjar jobba klockan sex imorron bitti. Ska bli skönt att sluta tre imorron ijallafall, dock så vet jag inte om vi har P möte imorron. Men det blir väl helt ok ändå. Så imorron blir det nog bara en chilkväll med film & jordnötsringar kanske? ;) Ska bli mys ijallafall. Tjejerna (eller Emma och Jen) ville ut på lördag, men jag hissade inte direkt det förslaget utan det blev en grov diss, jag ska nämligen upp och jobba på söndag, iof klockan ett men ijallafall! (:

Har beställt lite kläder från H&M också, bla. en fin bikini som jag ska spara tills sommarvädret och en "klänning". Det känns lite bra att beställa sommarkläder nu när det är så mörkt och trisst ute, så att längtan blir större för några minuter. Iof så gillar jag vintern också.

Med denna bild så avslutar jag mitt inlägg, ni är bäst.









you are my heaven



Kärlek

saknar dej







lördag

På lördag ska jag träffa Johanna för att snacka lite skit och fika, johanna är nämligen gravid i vecka 26 och det ska bli spännande att se hennes  runda lilla mage :) Har inte träffat henne på ett tag nu vilket är synd. Så det ska bli roligt att få prata av sig lite. Även om vi inte träffas så ofta så blir det ändå  inte stelt när vi väl träffas, har ju kännt denna lilla dam sedan barnsben.


(Helene, Johanna, jag och josse!)




Vi ses på lördag vännen!

sko

Denna sko fick följa med mig hem i söndags. Till mammsen köpte jag ett par likadana men i brun färg. Båda mycket snygga må jag säga :D Fungerar perfekt till vardags och fest, skit snyggt till strumpbyxor och en söt top!



Vad tycker ni om skon?

ny tröja



Döskalle

saknar

...att ha nära till studenten



En trött men glá studentdaaá

2008-06-05

lovley


(bild; stylebystars.se)

hockiii

nu ska jag kolla på älsklingens match, dags för hoockiiiiie! ;)

Rasberry sour

Min underbara rasberry sour är den drinken som jag älskar mest och är bäst på att blanda! (: Så jag tänkte alltså berätta hur ni själva ska lyckas med denna drink för att få den perfekt.


bild; egen

För att göra rasberry sour så behöver du;

♥ vodka
♥ citron sour
♥ rasberry sour
♥ äggviteämnen
♥ is
♥ lime eller hallon
♥ sugrör/drinkpinne
♥ groggglas
♥ shaker

Man börjar med att hälla upp vodka i en shaker, sen fyller man på mer citron sour, rasberry sour och äggviteämnen, (den fungerar med äggvita men tänk på att inte ta för mycket). När du hält i allt ska du även hälla i lagom mängd is. Nu är det dags att shaka allting så att isen är krossad och drinken fått ett fins skumm. När drinken är färdigblandad häller du upp drinken i ett groggglas. Nu är det bara att toppa med en drinkpinne och ett hallon eller en limeskiva och stoppa ner ett sugrör. Drinken är färdig och kan serveras. Mängden på vodka kan variera beroende på hur star drink du vill ha ;)

lycka till

(berätta gärna hur det gick för er att blanda)

hjärta er


pic´s

Eftersom jag inte laggt upp några bilder från kräftskivan så tänkte jag bjuda på det nu, (: enjoy

 - Jag blandade drinkar till tjejerna (Rasberry sour)
- Haha, hon är speciell men hon är ändå min vän <3 ;)
- Tjofaderittan lambo

haha de va ju inte många bilder jag hade, men jag ska nog sno några från emma så får ni se lite fler, ;p



i miss summer



My lovley summer dress

förändring

Dessa vackra gardiner ska snart sättas upp i mitt rum, har även beställt lakan i samma mönster för att få lite myspys i mitt lilla rum med snetak. Allting  är beställt från ellos.se ME LIKE!


(Bilder  från ellos.se)

Min stackars Madelene

lämnar jag nu klvar på bring helt ensam och övergiven, jobbade nog min sista dag där idag. Om jag inte jobbar extra på någon ledig dag eller så, men man vet ju aldrig. Iof så va robin och frasse (maddos polers) på intervju där idag så dom börjar på måndag, nu slipper lille maddo åka tåg helt ensam ijallafall. OCH hon kan prata skit om #@$$@ när hon vill med dessa människor. Najs!

Ikväll äre utgång som gäller, min lilla Jossan har skaffat sig en lägenhet som vi ska inviga ikväll (: Har köpt lite presenter till henne också som inflyttspresent. Hoppas att hon blir gl´a. Först ska vi föra hos henne och sen dra till mp eller k-ängen . Vi har inte riktigt bestämt oss ännu, men de återstår att se vart suget lutar. Ska ijallafall hem till älskling ikväll och sova, ska bli mysigt. Maddo ska dock inte med ikväll eftesom hon som vanligt kör dissen, men men jag har ju frågat ijallafall, eller hur maddo ;) De är ju huvudsaken ;) eller är fötterna huvudsaken? (jag fummlar) Ska hoppa in i duschen nu och smörja in mig med väldoftande oljor ;) ha en trevlig kväll allihoppa!


Jag, Jossan och Kristofer