Lala

Lillebror och jag!




Bye bye Sverige... Hello Thailand!

Ja, idag åker vi på den efterlängtade resan, planet går ikväll vid elva. Vi åker nog till arlanda typ halv åtta skulle jag tro.  sooo long bitches! (bloggar från Thailand om jag har tid)




3 days bitches

Jiihow, tre dagar kvar tills vi åker till thailand, jag är såå glaaa! :) kanske kan blogga lite nerifrån thailand också eftersom det finns datorer på hotellet :) nu ska jag och stefan mysa lite. Jobbar sista dagen imorgon och sen semester, gröna lund imorgon eftermiddag och sent in på kvällen. Byebye baby bye

Födelsedagsklänning

Fine dress SEK 360, Vila - NELLY.COM


Midsommar 2009


Moi


Observera mitt bamseplåster på hälen xD


Vem är tårtbakarn ;)


Jag, Em, Jos


Älskar dig


Och dig


Christoffer och egobild


För vi hade roligt


Speciellt jag


Ooups


Ni betyder


Ben och klänning


Midsommarkyss


<3



BAJS



Jag trampade i hundbajs idag, GAAAH vad jag skrek. Jag, Elvira, Freja och Jonas va och rensade i Aske spåret då jag upptäkte att jag hade trampat i någonting geggigt. BAJS! Jävla hundägare, plocka upp efter era hundar. :@


6 dagar kvar



sådeså!

GAAAAAAAAAh

Igår jobbade jag 17,30 timmar och idag jobbade jag 10,30 timmar... JAG ÄR TRÖTT . fatta

Lackleggings

Hm, jag vet inte om jag är ute efter ett par lackleggings... Jag köpte ju en tunika med volanger för ett tag sen och de känns som om de vore skit snyggt med lackleggings till?! Eller kanske mina leggings med (vafan heter det?) dom mjuka ^^ haha. Josefina, har ni några snygga lackisar på Gina eller? ;) Du har ju koll på läget ju! (: men de kankse är snyggt med mina mjuka också.. hmf, jag babblar.


Wet Look Leggings SEK 199, Rare Fashion - NELLY.COM


My lovley one




sjuk "/

Im sjuk, och jag mår förjävligt. Inte är jag såhär glad idag inte. Men det är ijallafall bara 13 dagar kvar tills jag är i värmen och då ska man inte kunna bli förkyld. Men iof tro mej, jag kan. "/ Aja, de går över.. men idag mår jag piss.


Jag orkar inte vara sjuuuuuuk (bilden är från ett annat tillfälle)


Mp3n

Är min!





15 days left ...

Snart är det dags för att åka till Thailand och såhär ser mina dagar ut tills dess;

Söndag - Match och Nya tv serien som börjar idag istället för Gossip Girl
Måndag - Idrottskliniken och jobb från 16-01
Tisdag - Långpanna på jobbet "/
Onsdag - Långpanna på jobbet igen "/
Torsdag - Ledig, bio?!
Fredag - Midsommar
Lördag - ?
Söndag - ?
Måndag - Ev måla på jobbet?
Tisdag - Ev måla på jobbet & städa?! Samt spruta klockan 11.00
Onsdag - LångLÅNGpanna
Torsdag - Jobba 10-16
Fredag - Gröna Lund med jobbet
Lördag - Packa
Söndag - Mot Arlanda


Nelly.com

Nelly har ju så sjukt snygga klänningar, lalalaaa (:

Ditte Ex Party Dress SEK 459, Only - NELLY.COM






1 HELT år sedan...


Josefin och jag den 5 juni 2008 <3

en liten present...

När jag kom hem inatt så låg det ett litet paket på sängen, min kära mamma hade köpt några strumpor. :) det är alltid bra att ha kan jag lova! Thanks mum!



Dock så är det inte strumporna på bilden som jag fick ;p

beställning?



18 dagar...






Musik?!

När man flyger i elva timmar så är det skönt att lyssna på musik, okej att det finns radio och tv på flygplanet. Men jag funderar på att köpa en Mp3. Vill inte ta med mig min mobil till strandet och så ju. Den är jag ju väldigt rädd om, så då känns det bättre att bara ta med sig musiken lixom. Men nu är frågan vilken mp3 spelare man ska sattsa på? och i vilken prisklass? Någon ide kanske?



Här är några som jag har kollat på men jag har ingen aning om vilken jag borde satsa på?! Den rosa till vänster är ju helt klart Linda. Och den är ju såå söt, tror att jag vill satsa på den. Vad tycker ni?

shopping

Jag och Stefan  var i Kista i lördags och shoppade lite, dessa två plagg fick jag med mig hem. Fick även med mig ett vitt linne också, men de hittade jag ingen bild på.




Bilder från Ginatricot


20 days left



Ja precis, idag är det bara 20 dagar kvar till avresedatumet. Mmm det kommer bli så grymt roligt. Glassa runt i solen, äta god mat, shoppa. Snart i paradiset!


1 år sedan

Det är imorgon ett år sedan jag tog studenten med alla mina nära o kära, och imorgon såå tar hundratals stockholmare studenten. Jag hoppas verkligen för eran skull att det är lika fint väder som vi hade för ett år sedan. Trotts smhi som säger att det ska vara 8 grader och regn. =/ Hur vädret än blir så är jag säker på att eran dag kommer att bli fantastisk och ni kommer aldrig glömma denna dag (om det inte blir lite väl mycket alkohol). Grattis till alla studenter.


Girls just wanna have fun



Taxfree

Gissa vad som damp ner i brevlådan idag då, joo våran taxfree katalog. Nu känns det som resan är nära, och det är ju faktist bara 24 dagar kvar tills vi åker, (:



Jag vet iof inte om jag ska beställa någonting från taxfreen ännu, men jag har redan kollat igenom katalogen mer än en gång. Parfymer har jag och alkohol får jag inte köpa riktigt ännu... xD


godnatt världen

Nej du, inte ännu, ;p jag jobbar.. Jag och Freja, vi kommer aldrig att komma hem :( men de gör inget.  Hon kom precis med avocado och skagenröra, :) yummie .. bye

Gårdagens outfit


Med mobilkameran som ni kanske ser xD.

♥ Jeansjacka
♥ T-shirt med döskalletryck
♥ Jeansleggings


Rosett

Jag berättade ju att jag hade lärt mig att göra en rosett, :) här är resultatet!



Vad tycker ni?


FREJA 21

Grattis vännen på din dag
Igårnatt så gjorde jag små nattmackor med jordgubbar på, sen fick du även ett litet paket, :) hope you like it.


Foto: By Linda (mobilkameran)


work

jag jobbar nu,så jag har inte tid,;) hihi