Sjung om...

...studentens lyckliga dar...



Nästa torsdag, då jäklar ;)

(:

A.   Gillar att dricka/fest.
B.   Alla vill ha dig.
C.   Riktigt barnslig.
D.   Gillar att dansa loss.
E.    Oh, jättebra kyssare.
F.    Bra personlighet och utseende.
G.   Skiter i vad andra tycker.
H.   Sådär kyssare.
I.     Helt underbar i sängen.
J.    Alla avgudar dig.
K.    Vild och galen!
L.    Alla älskar dig.
M.   Kanske inte så jättesmart.
N.   Du kan behålla hemligheter.
O.   Jättesexig, grr
P.   Populär bland alla.
Q.   Ful.
R.   helt GALEN
S.   Lätt att bli kär i.
T.   Omtänksam och bryr sig.
U.   Kingen på att bara tare lugnt.
V.   Bästa kyssaren som finns.
W. Tänker sig inte för, sjuk i huvudet.
X.  Jättebra i skolan / jobbet.
Y . Bästa pojkvän / flickvän som man kan begära.
Z.  Alltid redo

L.    Alla älskar dig.
I.     Helt underbar i sängen.
N.   Du kan behålla hemligheter.
D.   Gillar att dansa loss.
A.   Gillar att dricka/fest.

J.    Alla avgudar dig.
O.   Jättesexig, grr
H.   Sådär kyssare.
A.   Gillar att dricka/fest.
N.   Du kan behålla hemligheter.
S.   Lätt att bli kär i.
S.   Lätt att bli kär i.
O.   Jättesexig, grr
N.   Du kan behålla hemligheter.

Love

A drop in the ocean a change in the weather.
I was praying that you and i might end up together...


<3

Kom hem din lilla sötnöt!

Josse befinner sig alltså på Cypern och solar&badar, då man själv sitter här och är väldans avensjuk!
Hoppas att solen lyser mycket på er (:
Ses snart

Tal från Lördagen

Im verry happy to be here todag with your fylleswaaaiin, because i am a nyckteriest. BTW, im finisch now!


today

Sitter i skolan nu men börjar inte försen 13.20 Somliga kanske undrar varför jag är här då :p men eftersom älskling skulle åka 10.20 bussen från mig så kände jag att jag kunde göra sällskap (: Man blev ju ganska taggad av det fina vädret också (: Så jag och stefan satt i solen och myste ett tag. Ikväll blire match på Björkvallen och det är bäst för Jen att hon är där och kollar! Hon har lovat mig & emma ett fåtal gånger men aldrig kommit. Så idag kan hon inte komma på någon bortförklaring hoppas jag (: Fotboll is najs ! (; Matchen börjar 19.00 BE THERE!

Den där...

...snurriga torsdagen!

Dagen började ju inte så speciellt bra pga. labben. När jag kom hem skulle jag städa hela huset för att mamma och pappa skulle komma hem igårkväll. Planet skulle landa halv nio och farfar skulle hämta. När jag hade städat klart hela huset skulle jag laga mat och sen åka för att jobba. Pappsen ringde och berättade att planet var tre timmar försenat. Snäll som man är säger jag att jag kan hämta dem efter jobbet istället så slipper farfar åka mitt i natten. Trött som ett as gick jag runt på jobbet och slutade vid elva. Åkte direkt till Alanda, ja juste de där j*vla arlanda. Jag följde skyltara så bra men tillslut hamnade jag helt fel, jag hamnade där enbart taxibilar fick köra, så jag var tvungen att BACKA hela vägen tillbaka. Svängde höger istället, kom fram en bit och skulle köra tillbaka för att svänga vänster istället, när jag körde fram insåg jag att det var vänstersvängsförbud, kuuuul.. Tillbaka till backandet. Nu hamnade jag under en bro, på höger sida såg jag alla planen innanför galler. Jag viste inte var eller hur jag skulle komma till Terminal 5. Klockan vad 00.02 jag ringde mor o far men ingen svarade. Insåg då även att batteriet på mobilen var rött och enbart 16% kvar. Hur ska vi hitta varandra på detta ställe? Åkte runt lite och kikade, tillslut hittade jag en bensinmack och jag gick ur bilen för att fråga en busschafför som stod och tankade. Han berättade hur jag skulle ta mig till terminalen och jag tackade honom ENORMT för det. Parkerade där man inte fick och ringde pappa, men fonen var fortfarande avstängd. 00.20 fick jag äntligen tag på pappsen och han sa att de precis gått av planet. Väntade i ca 5-10 minuter och fick ett sms av mamma att packningen inte skulle komma försen 01.00, dam iT! Fick vänta i bilen och hålla koll på lapplisor. Tillslut kom mor och far och pappa körde hem då jag höll på att somna. Somnade kanske vid halv tre inatt så man kan ju säga att jag är en aning trött.

Nu ser jag att detta inlägg blir en aning låångt, men men läs om ni orkar. (;


BTW

Gårdagen började med ett telefonsamtal till Jettis som fyllde år igår, (: jag lät henne inte höra min vackra stämma, men de kanske kommer ikväll. haha. På dagen i skolan så skulle jag, Josse och Maddo göra den där El-labben. Vi skulle göra den tillsammans med vår mentor. När vi sitter i rummet och pysslar me sladdarna så säger mentorn att jag ser ut som en elektriker, kanske ska du sattsa på en elektriker karriär? Haha, joda visst gick det bra för mej. Josse hade lite problem i början men eftter ett tag så kom hon igång rejält. Maddo pallade dock inte göra klart sin så vi fick inte se om hennes sladdar fungerade. När jag och josse var klara för att prova våra sladdar så började Josse, ÅÅh, hennes lampa lös (: Tjoohhho. Efter var det min sladd som skulle in i väggen bland alla uttag. TJOPPP så blev det kortslutning i alla 5? eluttag, datorer, skrivare ja de mesta stängdes av. :P

Där slutade min karriär inom EL branchen! (: soo long


Grattis darling

Jennilee goes 19 :)



En del...

Jo, man har ju en del att stå i såhär dom sista veckorna:

♥ Skriva om Argumenterande texten 
♥ Skriva om Snickarreportaget
♥ Svenska kyrkan VS bibeln rapport
♥ Redovisning i Hiv/Aids uppgift
♥ Usa supermakt uppgift
♥ Multimediaprov
♥ Slutproduktion i Flash
♥ Personlig tränare uppsats
♥ Redovisning Härskartekniken
 El labb

...undra om jag har glömt nått?! Som ni ser så finns det saker jag kan sysselsätta mej med hela tiden, men frågan är den om jag verkligen VILL?!

Kan ju säga en bra sak ijallafall, jag & Maddo fick MVG i vårt projektarbete :D

innan...

...jag sover måste jag bara säga att det är riktigt roligt att så många läst min blogg idag (:
Tack läsare

Godnatt världen...

Godnatt kära läsare!
ooch de säger jag med denna bild;

image268


Vi

Tänkte bjuda på en bild innan jag och lillebror gör varm oboy m. grädde och äter drömtårta (:

image267

paket

Nu tänkte jag visa vad vi köpt till Jossan & Jennilee.



dock får dom äran att välja färg (:


Paket

Jag tänkte visa jossans och jennilees paket här på bloggen senare ikväll också! ;)
Bara så jossan o jen vet :D

p o k

Lördagens...

...KATT
image263

Lördagen

Nu kommer lite bilder från lördagens FRIPPA (: !
..och min modell är såklat Emma hjärtat!
Enjoy

image262

Här har vi den klassiska bakovända inbakadeflätan som är gjort av hårstaylisten Linda!
Kommentera gärna (:

RUMMEL & RABALDER

Nu ska jag berätta lite kort om helgens händelser, ja eller ijallafall om lördagens/söndagens händelser. Fredagen va dock inte så speciellt rolig eftersom jag jobbade hela kvällen på mitt nya jobb (: (arbetsintervjun gick alltså bra) På lördagen spleade vi först match i Tierp, dock så spelade jag inte så mycket eftersom jag e sjuk :/ tur att mor&far e bortresta annars hade jag aldri fått spela ^^ hihi. På kvällen bjöd jag hem josse, nordan och emma till mej & Stefan (: Daniel o Nicklas va också hemma (:. Kvällen började med Tacos, chips, godis och annat onyttigt! :) Först kollade vi på hockey och sverige torskade ju :S sen började utmaningarna i Rummel&Rabalder jakten efter DR. Franks mask. Jag ledde på mina 9900 poäng ett tag med sedan fick Nordan 10300 poäng. Jag spleade igen och nordan va så nervös så att han hoppade upp&ner i vardagsrummet. Emma spelade också lite och hon blev utsädd av mej till årets ROOCKIIE! haha.  Men jag slog aldrig nordans rekord :( När josse, emma o krippen åkt så slog daniel nordan med EN OSTBÅGE!!!
image260
 
Men när jag kom hem idag så skedde detta :

image261

YEEEEEES BABY! gissa vem jag ringde direkt! :p

Idag har jag, josse och emma också varit i stan och myst. Vi har shoppat en massa presenter till Jossan och Jennilee, så vi hoppas att de duger ;). Kan ju inte berätta va smo köpits eftersom de läser min blogg ;p. Men kanske kan visa sen.. (: Jag och emma prövade också en jättefin" baderäkt på Gina, och vi skratta så vi tjöt. dock så läggs ingen bild ut som ni kanske förstår.. :p

Nu ska jag kila och laga BURRITOS, skriver mer sen och ska lägga ut mer fina bilder (:

P&K

(:

Godnatt kära läsare! (:

Ska berätta om Lördagens roliga händelser sen :) hihi
Imorron bär det in till stan med Jossi o Emmsi (:

P&K

SNART, baby

image259

och förresten...

jag e sjuk :(

LAlaaa (:

Nu är jag klar med mitt arbetsreportage (: TjOOhhhooo

:@

Hrmf, kom till skolan tjugofem över åtta för att ha redovisning halv nio i naturkunskap B. Men icke sa nicke, då hade vi ingen sal eftersom 2orna skulle göra nationella. Hm, man kan bli bra irriterad på skiten ibland..

Gick ju upp extra tidigt för att köra mor&far till arlanda som ska till Azorerna och spela golf, hade jag inte stressat hem för en redovisning så hade jag kunnat säga farväl en längre stund. Nu är de försent och deras flyg gick för fem minuter sedan. Flyg försiktigt och jag kommer sakna er! Ses snart! (:

:@

GAAAAAH

De där disco brudarna...

image258

Frukt

Josses far och bror kom hem från Thailand i Söndags och hade med sig dessa häftiga frukter.
Somliga kanske tycker att dem ser lite läbbiga ut men såklart måste man smaka, och det gjorde även Stefan och jag är så stålt! (: Hm, sen så kan man inte säga att dem såg så smakliga ut på insidan, den ena såg ut som ett öga, /= Men fast den läbbiga insidan så smakade vi ändå, :d Dock så var nog bara en god och det är den lilla runda, den smakade lite grape. Men det var roligt att pröva lite nyheter, ^^ ;)

image257

Bikini

I fredags så köpte jag två bikinis på H&M, men eftersom jag inte har tagit något kort på dem så gick jag in på hemsidan för att hitta en bild, men ingen av bikinerna som jag köpte fanns med på hemsidan så jag får ta kort på dem sen istället. Men den ena var ijallfall vit med rosa blommor och den andra var gul med fjärilar på (: båda var jättesöta men jag gillar den vita mest. Har även en ceris råsa bikini som också är oanvänd men måste sy in underdelen. När jag va inne på hemsidan hittade jag en svart bikini som också måste inhandlas.


image255
 

Shorts

Snart kommer dessa hem till mig, ett par ursöta shorts för endast 98:- från H&M

image254

(:

Idag hade jag förväntat mig att få sova ut eftersom jag är ledig. Men eftersom bilen var tvungen att besiktas så gick jag upp halv sju för att först lämna mamma i kungsängen och sen åka till enköping för att besikta bilen. När jag gick upp så kände jag mig inte så motiverad för att klä på mig eller sminka mej. Jag drog på mej ett par mjukisbyxor och ett par lurviga grodstrumpor som jag drog upp en bit. Överdelen bestod av en ljusblå golftröja. Håret satt i en knut och ingen make up var målad utan satte bara på mej glajjorna och drog iväg. När jag väl är framme på besiktningen så slår jag in registreringsnummret och väntar på att jag ska få åka in. Det kanske tar max fem minuter och då är det min tur. När jag kommer in genom dörrarna så fick jag såklart den yngsta killen som ska kolla min bil, NAJS. Han tjeckar in min outfit och ler lite, "du kan gå och sätta dig och dricka lite kaffe". Joho, tack du... Men jag hatar kaffe. Så det blev ingen kaffe med det blev en felfri bil! (: Åkte hem igen för att lägga mig i sängen och blunda igen, vaknade infe försen 10.55 då älskling ringde och frågade om jag hade glömt bort honom. Jag hade ju nämligen lovat att väcka honom vid tio, ;) men men :d Han kom upp och nu är han på G till skolan.
Jag ska snart sätta mig för att äta frukost och sen kanskee sola lite? Eller är de lika kallt som imorse fortfarande?! När jag är färdig med allt ska jag hämta mammsen från jobbet och åka direkt till en arbetsintervju. Ska bli riktigt roligt och jag hoppas att de går bra för mej, Önska mig lycka till. Därrefter blir de samling till match och sen iväg till Farsta? Täby? ingen aning faktist ...

Men ni får ha en bra dag (:

Lördag

Man kan ju säga att det har varit extremt mycket fotboll idag. Hade samling kvart i tolv för att spela match klockan ett med Håbo FF mot Gimo. Matchen slutade 3-1 till oss och sista målet gjordes utav meeeej ;D hihi* Eftter matchen var de bara att byta om till Bålsta FF matchställ, så jag och bea käkade lite pastasallad och en glass och sen var vi ute på banan igen. I denna hetta spelade jag först ca 75 minuter och i andra matchen sa vår tränare att vi inte fick spela så mycket eftersom han ville spara oss till på tisdag. Nisse sa; MAX 30minuter. Men eftersom inte Nisse coachar detta lag så blev de ju asså lite mer än 30minuter ;). vi förlorade tråkigt nog med 3-1 mot ... hm , ja?! nått lag helt enkelt. Man kan ju säga att de har tagit grovt på kroppen att spela två matcher under en dag. Värmen var ju även på topp idag, vilket var synd i mitt läge. Men men nu e denna fotbollsdag avklarad och jag ser fram emot matchen på tisdag då de även sägs att jag ska starta?! Lets seee.

Såhär skriver hemsidan om matchen;

13:00 Håbo FF-Gimo IF FK (dam division 3) 3-1 (2-0).

2-0 ledning i paus efter stabilt spel mestadels förlagt till Gimois planhalva förbyttes i klar Gimodominas i andra. Efter Gimos reducering med 15 minuter kvar räddade vi bland annat på mållinjen. Linda Johansson svgjorde genom ett snyggt mål på hörnretur.


Nu ska jag och älskling kila hem till Emmsii och Jossan för att ha en liten myskväll, UTAN smink ^^ :)

yes

du kämpade!

helvette

allt går bra om du kämpar, snälla lämna oss inte...

Some pic´

Studentskivan (:








Tävling

Har ni sett att man kan vinna ett sexigt pris från Evas underkläder.se ?
Det är en korsett med strumpebandshållare och matchande string värde 599 kronor.
(Korsetten fungerar även som partytopp)

Tävla hos http://kellybellybutton.blogg.se

image245
Bild; från kellybellybutton.blogg.se





Den där...

...Jennilee

Är väldigt dålig på att uppdatera sin blogg som ni kanske har lagt märke till!
Nu tycker jag att vi peppar den lilla damen till bättre uppdatering! (:

Gå in på;

http://annjennileelundmark.blogg.se

= /

Räddslan blev till ilska och ilskan bildade hat.

image244


Lala, :d

Nytt är upplagt i "skol" bloggen, ;)
Http://Linda3089.blogg.se

Studenten

OM EXAKT 1 MÅNAD!!!!

mys (:

image236


Fredag & ...

... och mösspåtagning igen, fast på T!
- blidde dock inte så många bilder...

 
Jag och Emmsi, observera mitt heta blåmärke ;)


Jag och älsk <3


Emmsi och älskot


Jag, Jen, Sara och Maddo

Grymt trevlig kväll, (:

Mösspåtagningen

Nu är vi påväg älskade vänner (:

image229

image230

sol, värme, vänner, pizza... Kan de bli bättre? (:

plugg :/

Har absolut inte tid med att blogga nu, men eftersom de var ett tag sen så måste jag berätta lite om veckans händelser. (: I onsdags var det mösspåtagning i skolan och vi tog på oss mössorna, sjöng lite och myste i gräset med pizza och läsk! Eftersom det var varlborg så hade vi planerat in grillning på kvällen hemma hos Jennilees pappa. Vi hade även tänk att kila ner till Rilles efter grillningen med det blev dock inte så. Istället var vi kvar hos Jen och vi hade kul men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mej, hmm jaa. Men men, på fredagen skulle mösspåtagningen äga rum igen, och denna gång på T. Jag hade skit kul och jag ska lägga upp lite fina bilder sen (: Fick ta hand om älskling då han var stor stekaren vid baren! Det bjöds på shottar hit&dit av bartendern. :p Så jag undrar vilket håll han var lagd åt. Men Stefan tackade och tog emot med ett stort smaaajjjjjl! :D Hemgång och jag fick pyssla om Stefan då han inte mådde speciellt bra. Vaknade vid elva och jag, stefan och emma begav oss till Herrarnas Håbo FF match. Värmen stekte och jag har bränt mej lite, men heldre bränns det lite, än att inte få någon färg alls. (: that´s it!

Nej, skriver mer sen... Nu ska jag plugga & hjälpa mor med maten (: byebye

shopping

Dessa två underbara skor shoppade jag i fredags (:
Köpte även en ljusgul axelväska, men orkar inte fota ^^ ;)