mat

Nu är det dags för mig att laga mat, och vad blir det idag?
Jo, blodpudding & bacon, tjiihoow!


Miss u


Myskväll

Jag, Josefin och Maddo åkte till kista igår för att spendera lite lön, (: När vi hade shoppat klart så köpte vi ost, kex och ansiksmask och åkte hem till Maddo och drack vin och kollade på Gossip Girl.

Lägger upp bilder på några av sakerna;




Underkläder, det blev i färgerna Vit/rosa samt Svart/beiga eftersom jag inte kunde bestämma mig. Dom va så söta (:



Gossip Girl season 2 Im in love

XOXO

GRATTIS PAPPA!!!!

Igår fyllde min älskade pappsing 45 barre, och det är ju såklart att de ska firas. Igår så kidnappade mamma honom och dom åkte iväg på wiskeyprovning och sådär. Idag är det våran tur att fira pappsing. Ska äta mysig middag ikväll och jag har precis bakat cupcakes.





Vad tycker ni om mina cupcakes?
(Observera mina heta strumpor)

Outfit



* Lila tight tröja
* Strumpisar
* Lårhöga svarta strumpor

Ibland när glassögonen sätts på så blir jag såhär galeeen xD



Haha jag bjuder på mig själv, GAAAAH!!! Love it

Josefin

är berusad... (: och de är maddo med (: Och ja med hahahahahahahahahahahahaahhahaha

old times


såhär glá va jag igår,

när man jobbade långpanna...


obs, fotot är taget med cam

Hrmf

Igår så bara kliade det i fingrarna, jag tror jag aldrig har skrivit så många inlägg med bilder på en och samma dag. Idag däremot är jag mindre blogg sugen. Jag läntrar tills mammsen kommer hem med paketet som hon har hämtat ut från H&M, jiihow. Ska bli roligt att se om stuffet passar.

Jag och Stefan har kikat på resor till Thailand i vår, och jag hoppas verkligen att vi kommer iväg, ser det inte underbart ut?



Såhär såg det ut när jag och josse var i Thailand 2005;





...Och såhär såg det ut när jag, stefan, maddo, marcus & nisse var i Thailand 2009;









Snart är vi i Thailand igen, om det blir som jag vill


Gillas

På min hylla så finns det en massa olika parfymer. Jag gillar verkligen att variera parfym beroende på humör och känsla. Jag har såklart mina absoluta favoriter, så som kenzo, dolce. Jag tänkte ijallafall visa fem av mina parfymer och berätta lite om dem, sen så har jag även valt ut "pojkväns parfymen" som jag gillar mest.



1. En modern doft av apelsinblomma, viol, vanilj & rosor
 
2. Hittar ingen information, ni får gå till en parfym affär och lukta er fram

3. En lyxig, blommig och orientalisk doft av mandarin, persika, gergamott, ambra, vanilj & mysk

4. En feminin doft av lila fresia, vit heliotropblomma, hibiskus & cederträ

5. En modern maskulin doft av fräsch mint, apelsinblommor & doftträ

6. Mjuk, naturlig, förfrisk. Som att ta en nattlig promenad genom en tropisk trädgård. Örter och bergamott, sprakande fräsch apelsinblomma och rosa geranium plus lätt touch av mineralackord och sensuell ambra

När jag läser igenom vad mina parfymer innehåller så tror jag att jag dras till apelsinblomman. Den finns nästan med i alla mina parfymer. Dock så tycker jag inte att jag går runt och luktar apelsin precis. haha


Kung fu fighting

Kvällen va helt tokig med singstar och mycket skratt, några vurpor och många danser. När låten Kung fu fighting spelades så åkte benen snappt upp, (som knäckebrödsdansen). Vi drog upp folk på dansgolvet och skrattade och skrattade, ja tamefan, vi är nog gladast i hela världen.


Skratt


Puss till mina läsare (:


Kung fu fughting HUUUh


Present från Farmor

Dagen till ära, jag har fått en massa paket. Först av Marie och Ronny och  sen en bodylotion med olive av mamma. Kändes nästan som julafton, men paketen va tydligen inte slut ännu. Jag och mamma gick ner till farmor för att hälsa på. Vi satt och pratade och pratade tills hon tog fram en påse med massa grejer i. Gissa om jag och mamma blev glada när påsen fick följa med oss hem, så kvällen avslutade jag och mamma med hemmabakad äppelkaka, the, fotbad och insmörjning. 


Påsen som vi fick med oss hem


Olika krämer, mascaror, parfymer, rouge etc


Dior baby


Krämerna från mammsen


Nytvättade fötter (:

Vad gjorde ni i Söndags?


Present från Thailand

Eftersom jag va hundvakt åt Maja och Tilda så fick jag fina presenter från Thailand.
Påsen som jag fick innehöll detta;

. Toblerone
. Brun/Beige scarf
. Papaya bodylotion
. Papaya duschgel med peeling
. Näs grej (om man är förkyld)



Tack Marie och Ronny för dessa underbara grejor, ni vet att krämer etc alltid går hem till en dam ;)


orka

Nu jobb, 12-16 sen match 16-18, senare fest? dricka med girlsen? :)


Snart är det den 23/9 2009

Och gissa vad som händer då?!! Joo, Gossip Girl boxern nr 2 kommer ut, wiihooow. Ett måste köp säger jag bara!!! Kommer bli tufft för plånkan med allt som jag vill köpa denna månaden. Men jag bara måste ha den. Känner inte ni så? Eller är det bara jag som är köpgalen just nu och alltid.



Lääängtar


H&M

Det kanske inte är så himla konstigt att man blir sugen på att beställa kläder när H&M katalogen dimper ner i brevlådan titt som tätt, och igår så va jag såklart tvungen att klicka hem mina favoriter (; Blev såklart lite underkläder också (:


Min pappa är konstnär, vad är din?

När jag kom hem från jobbet så skulle pappsingen ha satt upp mitt buddha huvud på väggen, men jag fick en gladare överraskning, hans berömda snurre sprätt (: me like!

 

Vad tycker ni om pappas talanger?


fotbollspic´s


Säg mig, är vi inte helt jävla bäst!


Premiär av ...

Svenska Hollywood fruar ikväll klockan 21.00, dont miss it!

På visningen

En gubbe kom fram till mig på visningen...

- Hej är du mäklare?

Ser jag ut som en mäklare eller? :O

Stefans present

Jag minns inte om jag har berättat för er vad Stefan fick i 4års present. Lika bra att jag gör det nu va ;)
Vi ska gå på Takida den 28 November samt så fick han en klocka och ett halsband (:


Lördagen

Det blev verkligen lördagsmys för mig och Stefan igår, vid tre tiden så åkte vi till Kista för att kolla på Bio. Såklart så fick jag välja och det blev, The Ugly Truth. Jag va super nöjd med filmvalen och Stefan gillade också filmen. Jag ger den 4/5 möjliga (: En film i min smak helt klart.



Efter Bio besöket så åkte bilen med oss till Ikea, där vi gick runt och drömde oss bort. Vilket kök vill vi ha i en lägenhet och hur ska sovrummet se ut?! Vilka möbler vill vi ha?!





 


Pic´s

Modelling, by Madelene




Nu är det lördagsmys...

...hoppas inte föräldrarna stör, nu är det lördagsmys.. OM det så är det sista jag gör (:



Ska titta på Patrik 1,5 och käka naturgodis (: Vad har ni för er idag?


Hissar

Underkläder från H&M; Snygga, billiga, Sexiga och bekväma!

Bilder från H&M


Du är min idol

Irene, haha vi har skrattat hela torsdagen, hela fredagen och jag kommer förmodligen att skratta hela lördagen också, du är helt klockren. Och nu kankse ni läsare undrar varför, och ja jag ska försöka förklara, ;D Men allting är roligare live. Thats it!

Allting började en sen kväll Onsdag den 9 September klockan 00.40

Jag skulle få vara ledig på Torsdagen eftersom jag skulle vara hundvakt och gå till banken etc. Jag kom hem till Stefan vid typ tio efter att ha kört Seth till tåget. Stefan skulle kommit hem lite tidigare men han va och kollade på fotboll med hockey laget. Jag väntade och väntade och sen kom han hem, men då sov jag. (detta hör egentligen inte till historien, jag bara berättar ändå ;) ) Telefonen ringer klockan elva för att fråga några saker om min grupp som jag tog hand om tidigare på kvällen. Sen somnar jag om igen. Klockan 00.40 ringer det igen, och jag ser att det är Irene, eller jag vet inte om jag ser det eftersom jag sover. Men jag vet att jag roppar och roppar efter Irene.

- Ireeeene, hör du mig? IIIIreeeen vart är du?! Hör du mig?!

Jag hör att Irene pratar i bakrunden och jag fortsätter att roppa och roppa.
Irene är längst upp i slottet för att stänga i Kupolen då hon hör ett mystiskt ljud från ventilerna.


- Ireeeene, hör du mig? IIIIreeeen vart är du?! Hör du mig?!

Irene blir livrädd då hon tror att det spökar i slottet, och spöket kan hennes namn. Tillslut inser hon att ljudet kommer från hennes ficka, hon undrar och tar självklart upp mobilen och ser att det är jag. Hon svarar och säger;

- Hej Linda, jag är uppe och stänger i kupolen, vad gör du? Jag trodde att ljudet kom från ventilen, haha

Jag svarar att jag och sover och Irene undrar genast varför jag har ringt henne, Jag ringt? Det va ju du som ringde mig?!

Visst så spökar det på Villa Aske, men inte just denna kväll.












The baaaank

Va på banken idag och skulle boka tid, men de visade sig att jag fick komma in på en gång, haha (: Det jag hade på hjärtat var att kolla om jag ooch Stefan får ta bolån, och de får vi göra :D Ska på visning på måndag av en lägenhet och sen vill jag gå på lite fler för att se vart jag vill bo xD. Spännande, spännande! Idag är jag ledig och är hundvakt, har varit ute och gått me Maja & Tilda och vid kvart i fem ska jag till kiropraktorn, behöver knäckas lite här&där. Efter besöket hos kiropraktorn ska jag kila ner och kolla på våran träning eftersom man inte ska träna efter knäckningen. Sen tror jag att det blir sova o mys hos Stefan, (: Imorgon börjar jag klockan 6.30-16.00 samt 22.00-01.00, typ. Så mellan passen ska jag hem och äta smörgåstårta med the family, Josse är också bjuden om hon vill, ;). Men nu ska jag kila till vovvsingarna (: puss hej!

YEEEEESSSS!

woohooow, im so fucking happy today!

men... jag har ont! "/

4 års present :)

Nu ska jag visa vad jag fick av älsklingen i 4 års present, helt perfekt!





<3


...

Sitter hemma hos Josefin, är hundvakt till Maja & Tilda. Har varit ute och prommenerad och gett dom kex, ;D Snart ska vi ut och gå igen och vid två tiden ska dom ha mat, 1dl till varje, hihi :) Sen ska jag hem vid halv tre eftersom jag måste hinna hem och fixa mig innan jag ska åka och jobba, börjar klockan 16.00-01.00. Hmf. Kväll kväll kväll... Jobbar kväll onsdag och torsdag också, suck! Sen på fredag tror jag att jag börjar 7.30-16.00. Får checka scheemat när jag kommer hem. Nästa veckas scheema har jag inte fått ännu, segt som fan. Det har hänt en så tråkig sak nu så jag vet inte hur jag ska klara mig. Kan dock inte berätta någonting ännu, men de suger stenhårt. Bajs!