hiihih

Pappsen is home! :)

Fettisdagen

Ja mina vänner, idag är det den efterlängtade fettisdagen! Då man bara ska trycka i sig så många semlor som möjligt! Mums så smaskigt. Vet dock inte om det kommer att bli någon semla för min del, :/ Börjar att jobba klockan 16 idag och jobbar in mot natten. Jag känner att det är rätt kört om jag inte får en semla på jobbet de vill säga. (A)



Snart kommer familjen hem! :)

nyfikna?!



Inte den bästa kvaliten (tagen med mobilkameran).

quutiiie



Kissemissen <3

allt och ingenting

Helgen har varit trevlig, i fredags va jag med freja hela dagen. Meningen var att jag skulle hjälpa henne att flytta. Klockan fyra så skulle bytet på lägenheterna göras, men han var två timmar sen vid sex. Okej, vi skulle få flytta klockan åtta. Jag hade tidigare bestämt att jag skulle hämta stefan från träningen kvart i nio. Freja fick ingen hjälp av mej att flytta då det blev uppskjutet till halv elva, hmf. Men men, kvällen avslutades med att jag och älsklingen kikade på tv och myste. På lördagsmorgonen var det dags för träning, sprang 7,5 km och därefter blev det fotbollsspel. Åkte hem för att hämta stefan och sen bar det av till jakan och hämta mina brillor. Helt ok, men jag är så jäkla ovan, :/ får se hur det går haha. På kvällen träffades alla tjejer hemma hos josse för att fira emmas 20års dag. Tänkte bjuda på en del pic´s också till eran ära, ;)


Emmas paket, ;) det såg ut som julafton


Jennilee och Jossan


Josefin och Jag


Födelsedagsbarnet


Såklart måste man ta en bild på tårtan också!

Blev inte så många bilder men lite smått vare ijallafall. Enjoy

6,6 km

Nu är jag tillbaka efter min 6,6km löpningstur. Blev inte så jätte långt, men en liten sväng blev det ijallafall. :) Så snart är det dags för mig att äta lite lunch och sminka mig. Börjar inte jobba försen klockan fyra idag. Så jag ska passa på att städa och fixa lite granna. Har också betalat en räkning, usch och fy vad tråkigt det är. hmf, längtar till nästa lön må jag säga! Men dadaa det är faktist bara sju dar kvar, am i right? :) Igår va  jag och josse och shoppade födelsedagspresenter till emmsi också, det blev några små paket och vi hoppas att hon blir nöjd. Så på lördag är det dags att fira lilla emma som har blivit 20! :) Det ska bli en mysig kväll med vin och skratt!


Träning

Nu ska jag ut och springa me Elvira. Freja hon pallade inte efter sin tuffa jobbkväll igår, och visst. Jag förstår henne. Men jag tänkte bara lämna en liten kladd för att visa att jag inte glömt bort bloggen :) det lät väl bra?! kan blogga lite efter löpningen om jag hinner :).


In action på en alliansmatch ;)

Skratt



Idag kan man verkligen säga att jag har fått ett gott skratt! Tack vare min söta vän Maddo har jag skrattat så mycket så att tårarna rann! Det vore ruskigt elakt att berätta varför, så jag låter bli. Med tiden kan jag nog berätta för er, men just nu håller jag tyst! Maddo du är verkligen underbart rolig!

katten och jag

sitter för tillfället och kikar på bloggar och facebook. Mer gör vi inte, bara myser och sådär :) Imorse blev jag väkt av att tuffe sniffade mig på ögonfransarna och det killades så himla mycket, hih. Sen gick jag upp för att cykla 1,3 mil, pust! Ska snart lämna sötisen och åka hem för att sminka mig och hämta jobboutfiten, :) orkar inte skriva mer idag, ;p men jag har faktist blivit bättre, eller hur?! ;)

JENNILEE

Idag/igår har vi 2 års dag!

Det var exakt två år sedan som vi åkte på spö, vännen!
Vilket ledde till vänskap!




(Vet att de blev vääldigt många inlägg idag, haha)


Dagens

Frukost: Åt yoggi och drack the 
Klädsel: Mjukisar och morgonrock
Ångest: Att jag inte får träffa mor & far försen om 2 veckor
Avundsjuka: På mamma som ligger i Thailand och solar
Glada: Att stefan fick en kattunge igår
Kärlek: Stefan
Ilska: vädret
Längtan: efter solen
Bästa: är att kissungen ligger brevid mig
Sämsta: Trött
Tårar: Noppe
Låt: Fields of gold


Bilden är inte tagen idag

Har ni märkt att jag har blivit bättre på att blogga ida? ;)

fields of gold


My eye




Glöm inte att jag ser dig

Tuffe

Jag var och hämtade en kattunge till stefan igår, :) och han ska heta Tuffe, ;) Han är såå himla söt med lååång svans och väldigt stora öron. :) Jag är helt förälskad! Bilderna är tagna med mobilen, därav den dåliga kvaliten.

Tuffe

Sen måste jag ju visa upp min älskade kissemiss, här är nala! :)

  
 

Turkiet?!

I sommar bär det av, men vart?! Jag och Stefan ska åka med Henke och Viktoria :) Ska bli jätte mysigt men vi har lite delade meningar om resemålet och sådär. Men jag är säker på att vi kommer att få en jätte mysig och bra resa vart vi än åker. :) vart tycker ni att man ska åka?


glasögon

Jahapp, så är det min tur också. Josse har precis fått glasögon och nu är det dags för mig också. Gjorde syntest igår och fick reda på att jag är lååångsynt. Därav min huvudvärk och mina spända ögon. Så idag tog jag med mig mor och far till jakobsberg för att pröva glasögon. Svårt att hitta några som passar när man är så himla ovan. Men jag hittade ijallafall ett par svarta som passade mitt lilla huvud. Sen så ska jag bestämma mig för en färg till, så att jag köper 2 par på en gång. Svårt som tusan och jag tror att jag prövade 1000 par ;). Så jag ska nog ha dom svarta i brunt också, hmf får se. Men dom hade inga bruna hemma, så dom är beställda och jag får telesamtal om några dagar. Då ska ja åka dit och kika igen. Så ligger det till, och det är faktiskt snyggt me brillor ibland ;) visst?

 varför inte ett par rosa ;) hih