mys

Jahapp minigolfen va stängd så de blev tyvärr inget :S men jag, stefan och doris åkte till jen och hämtade upp henne och mika för att hyra film och köpa godis, ;p Vi hyrde Lovless in Los Angeles efter mycket om och men. Vi tvekade och velade tills vi bad expiditen om råd och har sa att vi alla fyra förmodligen skulle gilla denna film. Men in my assss! Filmen sög och vi alla fyra hatade den. Tråkigt. Nu ska jag och älsklingen krypa ner i sängen och sova för imorgon ska jag upp och jobba igen. Jag gillar inte tidiga morgonar, :S not anymore

godnatt vänner

minigolf

Nu har vi käkat lite tacos och ska iväg för att spela lite minigolf. Vi får väl se hur detta går, S: Ska även hitta en bild på en sådan bil som jag köpt, min lilla skönhet Doris. Senare ikväll kommer Jen och Mika hit och kikar lite film med oss <3

Gårdagen va riktigt mysig, jag och josse va hemma hos mej och käkade lite snacks och kollade film, efter det åkte jag med henne hem och vi snackade heeeela natten lång, mysmys! Jag fick också jätte fina paket av sötnosen, jag fick två läppglans, ett nagelack, två par hipsters, linne, shorts och en nässak , tack gullet mitt <3 du är bäst!

Nu har jag inte tid att blogga mer, ska lägga upp lite bilder och så snart (: i promiss. Jag har också fått ett jobberbjudande (: mee like

.

Godnatt världen

min älskling

Jag har köpt en bil och vi kallar den Doris!


sälja korv?

Nu sitter jag hemma hos min vän Emma och bloggar lite medans hon sminkar sig. Vi ska nämligen ner och kolla på Stefans hockey match och kolla lite band på håbofestdag. Ikväll fick även jag och emma lyckan att sälja korv till alla fulla människor i två timmar... Vi fick även denna lycka förra året och då vare faktist helt ok. Vi ska stå i "båset" från 21.00 till 23.00 lyckliga vi! (: hihi. så nu ska vi åka ner till bålsta centrum och köpa godis göra oss redo, (: skriver mer sen och ska även lägga ut lite bilder när jag kommer hem till stefan (:



pok

frågor

Fick lite frågor i min blogg så jag tänkte att jag skulle försöka besvara dem, (:

har lite frågor :
hur länge e din kompis i thailand?
hur mycket jobbar du?
vad gör du mer än spelar fotboll o umgås me din kille?
vad har har du för framtidsplaner`?

Min vän Josefin kommer hem på fredag och jag längtar som fan (: Hon kommer att vara så brun , (avis) :p Hon har då varit i Thailand i tre veckor. (:
Jag jobbar heltid och jobbar alltså måndag till fredag från 07.00 tills jag är färdig. Kan alltså bli istortsett vilken tid som helst. Beror på hur mycket post som kommit under dagen osv.
Jag är mycket med Stefan och med mina vänner och jag jobbar även extra på en kursgård. Jag och mamma har fått ett ryck nu när jag börjat jobba och brukar körs sex and the city maraton med te och tilltugg (:
Vad jag har för framtidsplaner är en fråga som jag ställer mig själv ganska ofta också... Jag vet helt enkelt inte vad jag vill göra ännu och det känns både skönt och läskigt. Jag börjar med att jobba på citymail och sen får jag se om jag kommer på vad jag vill göra i mitt liv (:

Hoppas att du fick svar på dina frågor och fråga gärna mer (:

puss & kram

something

Sitter hos stefan men inte en kotte är hemma, jag väntar nämligen på att bli hämtad av mor&far. Ska åka hem och bara ta de lugnt inför morgondagens jobb. Kanske blir det lite sex and the city program också. Jag hoppas på god mat eftersom jag är sugen på någontin alldelles extra och de tycker jag att vi är värda. Får se vad huset har att bjuda på i matväg. Men jag är säker på att jag blir glad ijallafall. Kommer inte kunna blogga så ofta längre beroende på vissa omständigheter men jag ska försöka så ofta jag kan, de lovar jag .. Om det ens är någon som bryr sig om jag bloggar eller inte?

Pratade med Jennilee igår också, och man kan säga att det är veckor sedan jag träffade henne. Jag fåår paaaaaniiik, vi måste träffas snart ju. Klart vi har tid att peta in en dag eller så?! visst, (: saknar ju dig.



Sen så måste jag också säga att jag saknar Josefin, hon ligger förmodligen på en strand i thailand och solar nu och jag är sååå avis. Hon kommer vara så brun och fin när hon kommer hem! (: Men jag unnar henne all lycka och avslappning där nere.



Men vänner små, vi ses ju snart! (:

gonatt världen

nu ska vi försöka sova, om de går!

.

jag är så otroligt upprörd så att jag skulle kunna sätta mig i ett hörn och skrika, men vafan hjälper de mej? Inte ett jävla skit, jag är så jävla arg att det här ens kunde hända. Okej, fine det finns värre saker men igår va det här en av de värsta sakerna som kunde hända oss. Jag är så förbannad att det finns så otroligt sjuka människor som kan "roa" sig av att ta andras saker. Jag är äcklad över att någon som inte skulle varit där var där, och rörde runt i mina saker. Jag är lättad över att man kan kalla det "tur i oturen" av vissa anledningar. Jag är lättad över att lillebror inte råkade illa ut och jag är lättad över att vi har varandra. Jag är helt snurrig i huvudet och förstår inte ens att detta hänt. Att någon gjort detta mot oss, det är helt obegripligt. Vissa människor verkar inte förstå att pengar inte är allt, pengar kan inte ersätta allt som gått förlorat. Pengar är inte allting i hela världen och de borde väl alla normala människor veta?! Jag är irriterad på allt, kändes som att någon kollade på mig när jag skulle försöka sova igår, hemsk tanke. Det var knäpptyst men ändå så kändes det som jag hörde ljud. Jag var rädd och kände mig som en liten flicka igen som skulle behöva gå ner och somna hos mamma och pappa. Men senare in på natten somnade jag och jag vaknade upp i rummet igen och gick igenom mina saker. Jag kan inte ens beskriva i ord hur det här känns i mig.

shopping & lite annat

Jag kan ju passa på att berätta att jag har köpt dessa mjuka skor tills de kalla mornarna börjar...





Just nu sitter jag bara vid datan och väntar på att älsklingen ska komma hem, skriver även med denisé som ska åka till USA som au pair i ett helt år. Hon kommer att få det så underbart! Snacka om upplevelser till tusen! Samtidigt som det är lite läskigt att lämna allting som man har här hemma. Men jag är hundra på att hon klarar det och kommer vara en bra au pair. (:


Haha en rätt så gammal bild på Denisè och moi

Imorgon ska jag som vanligt upp i ottan (klockan fem) för att göra mej iordning för jobbet. Jag fick såklart den bästa rundan imorron också, hmf lagom med helg efter den ijallafall :p Men under mina ögonlock blinkar ett dollar märke och de mesta jag tänker på är pengarna jag kommet att tjäna nu när jag fått heltid, mm jag är lycklig.



happy face

Jag är så lycklig jag är så lycklig woohoowooohoow!

hos älsk

Sitter hos älsklingen nu och bloggar lite, jag väntar ämligen på att han ska komma hit och mysa lite (: Jag har jobbat i drygt tio timmar idag och de enda jag kan se under ögonlocken är dollar märken! Haha, men imorron ska jag och maddo faktist få köra en runda själva för första gången, vi har också laddat upp med headset så att vi kan snacka och lyssna på musik! Ska bli roligt att se vad man klarar av nu, ;p Kvällen har jag tillbringad med pappsen för att kolla på olika bilfirmor efter en liten bil åt mej! (: Och .. jag tror att jag funnit min lilla ros! ;d SÅ jag ska bara tänka över saken så att jag inte gör någonting förhastat ;). Ska gå upp klockan fem imorron också eftersom jag börjar klockan sju. Och imorron blire min favoritlunch; Ravioli. Är det inte barnsligt gott?



förlåt.

Jag skäms på min otroligt dåliga uppdatering! Jag suger på att blogga nuförtiden och allt detta på grund av tidsbrist. Jag jobbar varje dag och tränar varje dag, när jag väl har tid över så känner jag mig inte "datasugen" utan då blire sex and the city med mammsen istället. Men jag ska försöka få tillbaka min ork för att blogga lite, jag vet ijallafall att storre blir lite besviken när han inte får någonting att läsa. Men nu skriver jag, bara för er skull! (:

Jag kan också passa på att berätta att jag och maddo har det superkul på jobbet, de är slitsamt men inte gör de så mycket. På fredag är det även kräftskiva och vi har såklart blivit bjudna ;)

 ska bli smaskens med kräftor, de va ju ett helt år sedan, ska ni på någon kräftskiva kanske?

Jag har också fixat lite tillskott i min garderob, men eftersom jag inte är hemma nu (är hos älskling) så kan jag inte lägga ut några bilder ännu.. Men jag lovar att de kommer, (:  Jag kan ijallafall visa den här snygga jackan som fick följa med mig hem idag. Jag provade den igår men bestämde mig för att inte köpa den, men när jag kom hem fick jag ångest och bad jossan att hänga undan den och visst gjorde min lilla sötnos det! (: tack gullet!

 ååh, ren förälskelse! Vad tycker ni?

Nu ska jag läsa lite bloggar :) see yaa

ork...

eftersom mitt nya yrke som superkvinna började i måndags så orkar jag inte skriva så ofta :(

Grattis Farmor

Igår fyllde farmor 65 och vi hade en överraskningsfest med mat och dryck. Det blev riktigt lyckat, och maten var underbart god! Drack champagne och vin och åt snacks. När kvällen började lida mot sitt slut så frågade vi farmor om vi fick kolla i hennes garderob. (Farmor har så mycket kläder/skor så det känns som man är i paradiset) Hon berättade att hon hade tre stora kartonger med kläder som vi fick kika i. Vi fick även ta de vi ville ha, och vilken tur att vi tre nästan har samma mått (: lovley! Fick med mig ett par kjolar och ett par skor. Fia fick med sig en massa underbara pennkjolar. Vi blev sjukt glada med våra nya checka outfits.

Grattis Farmor