Rosett

Haha jag klarade av att göra den på mig själv, ska fota sen :) im so happy hihi







Maddo & Jag












Inför Thailand

Jag har ju shoppat lite som jag ska ta med mig till thailand. Så jag tänkte att jag skulle visa er lite. Har jag sagt det? Nähä, men bara så att ni vet så är det exakt 1 månad kvar. Idag har jag och Stefan även 3år & 9mån <3, love you.



♥ Lipgloss med solskyddsfaktor 25, skydda läpparna!
♥ Solskyddsfaktor 25
♥ Solskyddsfaktor 12
♥ Solskyddsfaktor 6
♥ After sun



♥ Hawaiian Tropic Sunkissed med Island Berry



♥ Hårinpackning (Respons)
♥ Tvål (Barnängen)
♥ Schampoo & Balsam *2 (Barnängen)
♥ Lotion (Dove)




♥ Jätte söt vit bikini med mönster, aaw soo cute!



♥ Mina blommiga sommarskor



♥ Turkos sommarklänning

Det här är lite av det som jag ska ha med mig till paradiset. Vad tycker ni? 

Väsby

Jag och Maddo tog sittran till väsby igår för att shoppa lite, och viss blev jag supernöjd. Jag fick med mig en massa fint hem, dock så hade jag kunnat köpa massor mer, ;P men de känns som jag väntar till jag är i Thailand och ska shoppa loss rejält. Men det jag fick med mig hem var ijallafall en vit bikini (maddo köpte en likadan fast gul) den va supersöt med en glass på. Kan inte förklara, men jag lovar att lägga upp en bild sen :) MMMHH! me like. Sen så köpte jag en turkos liten klänning som jag ska ha med mig till thailand. Det blev även ett par jätte söta skor, som är blommiga. Nöjd va jag med andra ord. Köpte underkläder dagen innan också, så nu har jag lite nytt i garderoben.
Maddo fick sina naglar gjorda idag också, och guud vad jag är avis. Jag vill också ha fräsha naglar med fransk manekyr. Om allting går som beräknat så kanske jag kunde få mina naglar fixade på lördag? aah vad jag hoppas. Mina ser verkligen slitna ut nu, dem bara går av och delar sig. Det sliter iof mycket på naglarna om man gör toppar också, men det skadar inte att pröva en gång (A). Right?





35 days left




cute



Talang!


so damn hot





am i right?


bra att ha.



Idag köpte jag med mig plåster hem, man fick tre förpackningar för 49:- Plåster är alltid bra att ha till tex skavsår etc. Jag sattsade på dessa fina plåster med gulliga motiv.


sun



Jag kan verkligen se mig in i denna situation då jag och Maddo ligger på dessa två solstolar och steker i 30 graders värme. Gud va det ska bli skönt. Har någon av er varit på Bangtao Beach?


38

wihow.


Gårdagen blev lyckad, trotts det som hände precis innan. Klockan halv fyra åkte vi från jobbet, och tur eller otur va väl det?! Nog om det, ni som vet ni vet. När vi väl hade taggat till efter de som hänt så skulle vi gå 1 mil. Dock så orkade inte jag, freja och jen så vi åkte bil xD. Efter va det mousserande, mat, vin och feeest! Hade riktigt jävla roligt och jag dansade hela natten lång. Gissa om jag hade ont i fötterna när jag kom hem. OM jag hade. Tog inte så mycket bilder, men några finns somjag kanske kan bjuda på sen ;). p o k


40 days left



Jag hann inte skriva nått igår, eftersom jag jobbade i 15 timmar. Men nu är jag igång igen, ;) halv sju på morgonen. Ska börja jobba om en timma, men orkar inte sminka mig och fixa iordning mig ännu. Dricker en kopp the istället och försöker att få upp ögonen. Ikväll äre match, det va skönt att jag lyckades byta mitt kvällspass så att jag fick vara med på matchen. Matchen börjar sju på Björkvallen om jag inte minns helt fel?! Eller? Men nu ska jag nog avancera och klä på mig min fina kostym :).


42 days left

Man kan ju säga att min och Maddos nerräkning har börjat and im so happy. Vi ska ha en så grymt rolig resa med massor av sol & bad, jag kan knappt fatta att vi snart är i paradiset. För mig så är fanimej Thailand ett paradis. Snart måste jag gå igenom toppas & bikinis etc för att se vad som ska med på resan. Man kan ju shoppa en del där också.



Vi kan dansa i Thailand också :) (Maddo & jag under en vinkväll)



.

Jag ska sova nu, orkar inte ens blogga. Men har jobbat långpanna två dagar irad, och imorgon börjar jag jobba sex. Have a nice evning. <3

Uh lala




Gato

46 dagar kvar

Om 46 dagar så åker jag, Stefan, Maddo, Marcus och Nicklas till Thailand.
Thaaats niice ;) längtar!




Tisdag

Nu är Maddo på väg hit, sådeså! :) Vi ska kolla på Thailandsresan och mysa lite med film. Tror att det kanske bllir Chiuauan från BeverlyHills, men risken finns att jag och maddo snackar mer än att kolla på filmen. Haha som det brukar vara. ;D


Jag och Maddo, dock ingen vacker bild xD

lilla svarta

Man kan väl aldrig få för många små svarta klänningar?!
Det här är en favorit eligt mig, dock så stog jag emot denna klänning och köpte skor och shorts istället, men man vet aldrig om det blir en beställning till.


Tube Bow Dress SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM

Gillar ni klännigen?

Thailand?!

Jag och Stefan ska boka en resa denna vecka och vi har äntligen kommit fram till vart vi ska resa. Jag har varit i Thailand en gång med min bästa vän and i love it. Stefan har aldrig varit i Thailand och vill därför åka dit. Så jag tror att vi har bestämt oss för detta hotell;











Vad tycker ni om detta fina hotell?


9 Maj

Bilder säger mer än tusen ord, de här hände den 9 maj.


Tuffe somnade i mitt  knä


Jag hade precis sminkat mig :)


Stefan och Christoffer på väg hem till Emma


Stefan och jag på väg till Emma


Christoffer och jag


Jag dricker rosévin


Jag


Danne och Stefan sjunger singstar


Emma och jag var lika söta (hon böt dock kjol innan utgång)


Emmsi och jag


MINA!

Finella SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Om några dagar är dom mina! :) And i love them! <3
vad tycker ni?

GLAD

nu är skorna mina!

Huvudvärk

Gaaah jag blir galen, "/ har sån huvudvärk. Skulle vilja trycka i mej massor med piller men jag gillar det inte. Piller är inte bra xD.



Saknar min älskling också. Men vi ses imorgon hjärtat.


<3

jobbar

Så jag kan inte blogga "/ hörs imorgon kväll! :)

eye


I can see you


CRAFT



Juste här är en bild på hela Craft settet som jag pratade om. Dock så orkade jag inte dra på mig kläderna nu, utan det blev ett foto utan mig med enbart kläderna xD. Hoppas det är okej, ;). Vi har lite problem med personal ikväll och jag och Freja har typ ringt varenda människa som vi känner. Emma ska ringa tillbaka och jag hoppas hoppas att hon kan. Men jag tror att hon måste säga nej eftersom hon har annat inplanerat. Men jag kan lika gärna hoppas ändå. Hihi. Vi behöver dig Emmsii! :)

tired

Nu är det dags för mig att stänga av datan och lägga mig i sängen och kika på tv och mysa. Imorgon börjar jag jobba vid 16.00 till 01.00. På dagen ska jag göra lite ärenden på Ica och Apoteket. Sen ska jag åka hem och blogga lite och springa. Måste springa nu och få igång fossingen rejält. Men jag kan ju säga att de känns att jag har sprungit idag och de känns inte så possitivt. Men det är bara att bita ihop! Pusspuss på mina söta läsare


moi





Behov


Finella SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Jag måste ha den här skon!!!
Någon som vet om det kommer fler 35,5 eller 36or på Nellys hemsida?!!


Dekoration




Jag älskar att ha prydnadssaker så som ljus, blommor etc. Dessa ljusstakar köpte jag för någon vecka sedan. Dem står på min byrålåda så fint. I den grå/vita lilla "lådan" förvarar jag faktist alla mina kvitton. Det är faktist alltid bra att spara. ;) Vad gör ni med era kvitton?

älska...



Versace



Joggingsoutfit



Direkt efter jobbet idag så drog jag på mig min joggingdress från Craft. Den är svart/rosa och superskön. Köpte både byxa och tröja från intersport för 600:- Den tål vind, vatten och kyla. Perfekt för regninga dagar med andra ord. Tröjan ä dock inte med på denna bild.



Efter löpningen så stretchade jag och efter det så var det dags för balansplattan. (Har ju varit skadad i 2 veckor) Balansplattan är riktigt bra och jag behöver verkligen träna upp fotledsmusklerna. Balansplattor finns att köpa på de flesta sportaffärer.



Vill ha...



Dessa saker vill jag verkligen ha till min flytta hemifrån samling. Jag tycker att det ska bli så roligt att få inreda själv. Jag vill att mitt kök ska vara gulligt och personligt. Tekannan älskar jag och den kommer från Duka och kostar 499;- Några av dessa saker kommer garanterat att stå på min önskelista när jag ska fylla 20! :) wiihow


dagens



Långt linne och jeansleggings från Ginatricot


Mysdag

Idag har jag och stefan tagit en sväng till barkarby outlet och jakobsbergs centrum. Vi gick runt och kikade i lite affärer och jag hittade faktist inte mycket som jag ville ha. Väl inne på Ginatricot så blev det två plagg som fick följa med hem till mig, en snygg tiischa och ett par jeansleggings, jag har faktiskt tom. fotat grejorna men jag glömde kameran hemma (är hos steffiboy) så jag kan ladda upp imorgon om det inte är alltför fint väder ute och jag vill sola istället xD. Nu ska jag ijallafall lägga mig och mysa med stefan och sova lagom länge imorgon. Jag börjar nämligen tre :) Godnatt
 

sjuk.

mm, inte roligt inte.