Girlicious



Fyy fan vad jag är glad!


Tävling


Bild från kellybellybutton.blogg.se

Kelly har köpt denna väska och man har nu chansen att vinna en likadan Friis & Company väska som är värd 649 kronor priset är sponsrat av www.chique.se.

Tävlingen avslutas den 13 augusti





Hopplöst kär


Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
(Snart är den dagen här)
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär



Leksand sommarland

Igår gick vi upp vid sju på morgonen för att åka till leksands sommarland för att sola och bada! (: Vi hade en trevlig dag med mycket "ringar åk" och annat skoj. Vi kom hem vid ca halv tio på kvällen så de va ju bra! En helsmäckad dag med andra ord!


Kista

I måndags va jag, josse, maddo, stefan, nordan och marcus i Kista centrum för att äta lite gott och kolla på bio. Dock så skulle nordan upp och jobba så josse och nordan gick på en tidigare bio än oss andra. Vi gick på 21.15 bion och såg Kung fu panda. Visst var filmen bra, men jag skulle inte rekomendera den tror jag. Man kan ju säga att jag sett extremt mycket bättre filmer, som typ Alvin och gänget. Men de är väl kul att ha sett filmen trotts allt. Eftersom jag och stefan hade 2år och 11månader så bjöd älsklingen mig på bio! Love you darling!


kista

Dagen har varit ganska lugn och jag och stefan har bara suttit och myst. Pratade med maddo också och vi bestämde att vi skulle käka i kista ikväll och sen se på bio. Vad det blir för bio är det ingen som vet ännu, :d Nu blire gossip girl med älskling .. skriver mer sen! (:

verkligheten

Snart är det slut på "sommarlov" och sena kvällar och man ska dras tillbaka till verkligheten. Redan idag börjar det, vi har träningsmatch i denna hetta. Stackars oss, och inte nog med det vi ska stanna på bortamatchen för att grilla?! Hm, why? Jag och josse har iaf bestämt att vi ska försöka hitta dit själva, så vi får väl se om vi kommer fram (: Nu roppar mamma, ska käka, byebye reality

bjuder på denna (:


(På väg till Gröna Lund)

jobb

Har precis ätit lite korv och potatissallad, ska nämligen åka till jobbet om ett tag och vara där tills sent inatt. Jag har typ jobbat varje fredag på hela "sommarlovet" men de gör inte så mycket eftersom jag är ledig istortsätt alla andra dagar. Har sökt lite jobb, varit på en arbetsintervju och gått vidare till nästa steg. Ska på en till intervju nästa vecka och hoppas på att de går bra de också! Någondag måste väl turen vara på min sida.  (: Bara att le och gilla läget typ. Nu ska jag dra på mig ett par strumpbyxor och en liten blus och kila till jobbet. Skriver kanske mer imorron om jag inte ligger på stranden hela dagen och njuter!


Film mys

Nu ska jag och mamma sätta på Sex and the city boxen som jag har fått låna av maddo, eftersom det är en del skivor att gå igenom så är det lika bra att fortsätta titta. Jag har inte varit ett stort fan av Sex and the city, men efter att ha sett filmen så kan jag knappt slita mig från tv:n när programmen visas. Vad tycker ni om serien/filmen?


H&M

sugen på en kort cardigan...


beachen

Nu bär det snart av till stranden, ska bli skönt att ligga och sola med cocosolja i värmen. Jag älskar lixom sommaren, jag trivs som handen i handsken. Det är först nu som sommaren börjar på riktigt, idag skulle det bli upp mot 28 grader och jag klagar inte (: Tycker inte ni om sommaren är helt underbar? Ja asså, när det väl är sommar och inte bara klassisk "svensk sommar" med regn och 15 grader. Men men sluttjatat om dåligt väder, nu ska jag gå  ut i värmen med min supersöta bikini och njuta av att sommaren är här (: Gör det ni också!




ny mascara?



Har under en period provat denna Define-A-Lash volume mascaran men jag är dock inte så jätte nöjd, då borsten är ganska mjuk och inte är så lätt att få ner i "mascartuben" igen. Så jag funderar på att pröva någonting nytt. Någon som har ett förslag på en bra mascara?

Gröna Lund


Gårdagen befann jag mig på Grönalund i hela 10 timmar. Jag, lillebror, stefan och Emma åkte in med 10.47 tåget för att åka karuseller hela dagen lång. Vi började såklart med min egna lilla favorit Pop Expressen, sen löd dagen av en massa karusellåkande och massa ätande, ;p. Dock så gick en del karuseller sönder och vilja veta hur säkerheten är? efter allting man hört om Liseberg så blir man ju lite nervös. Berg & Dal banan fastnade när människor satt i den i någon timme? Sen fick karusellen åka själv i kanske en timme. Hur säkert är det då att sätta sig i den igen?! Tilten gick inte heller att åka utan någon anledning? Även en ny karusell för iår, "Elefanterna" var tydligen också trasig. Man börjar ju verkligen undra?! Är tivolin säkert? Hur bra är verkligen säkerheten? Men vi överlevde trots allt en hel dag på Grönan! Och var hemma runt 00.15. Jag vann även en rosa liten apa som var supersöt! När jag gick och la mig kunde jag dock inte sova eftersom det kändes som hela sängen snurrade som Extreme. Men tillslut somnade jag till (:




nya tillskott



♥ jeans jackan
♥ klänningen
♥  skorna

Linda <3 skorna = sant



Dom här snygga vagabond skorna fick jag av älskling i födelsedagspresent! <3

nu...

...bär det av till Kista igen, dont ask me why!

Mamma Mia



Filmen va grymt bra och trots jag sett musikalen så blev jag inte ett dugg besviken. Musiken och scenerna gjorde gåshus över hela kroppen. Det är ett måste att se filmen! Enjoy

Kista

SItter hemma hos Emma nu efter en lång och rolig kväll i Kista. Kvällen började med pizza (Sallad) hemma hos emma och efter det lite make för att sedan dra iväg till Kista och kolla på bio, Redan på motorvägen började det roliga då vi blev baaatlade av två trettiotaggare. Emma och jag körde om en jeep och efter två sekunder va jeepen framför oss igen.. eftersom vår hastighet var högre så drog emma på en omkörning igen, vi ser hur trettitaggarna sitter  och ler och kör genast om igen  och vinkar och lee. OMG, sen håller de på så tills gubbarna kör av. Jag och emma som alltid brukar skratta, skrattar nu ännu mer än vanligt XD. När vi väl kommer till kista är det gratis betalning ;) woohooow! Vi får även flörten (slängpussen&nicken) av en , jaa .. kille! Vi fortsätter upp för rulltrappan och går mot bion, vi bookar två biobiljetter till Mamma Mia. (: Vi shoppar lite och jag köpte en blommig jätte söt klänning och ett par trosor och emma shoppade en skit snygg kofta och ögonfransar (: När klockan tickar och vi måste springa till toaletten och sen mot bion och lämna biljetten...

Han biljettmannen:

- Rakt fram till höger...

Vi:
- Okej (och vi går)

Jag tar riktining mot Salong 9 för att se den efterlängtade filmen Mamma Mia. Dörrarna är stängda men jag och emma tänker att vi är ju trotts allt lite sena, så vi öppnar dörren och går in. KOLSVART!!! Vi går upp för trappan i tron om att det är reklamen som rullar. Vi ser att salongen är helt proppfull och vi är uppe för trappan, i handen har vi två stora läsk och världens största popcornkartong. Vi ser att de ser lite trångt ut så vi går ner för trappan och ska gå runt, men jag kollar på biljetten igen och ser att det står RAD 9 SALONG 10. OOOUUUPPPSSS, jag och emma tar löpet och kutar ut med skrattanfall. Pinsamt

Efter filmen blev det en sväng förbi donken då Henke, Bante och Dick jobbade. Jag och emma köpte oss en stoor glass och smaskade på, (:

Nu sitter vi hos emma igen och chillar utan killar ;)


Henkes proffsiga glassar :d


Emmas snygga kofta


Min söta klänning


LALA ;D

Nu har jag fyllt 19år och jag ser inte en dag äldre ut, :p sitter och söker jobb och väntar på svar från jobbintervju. Men får vänta tills nästa  vecka. Min födelsedag var bra och mysig. Fick lite allt möjligt, presentkort, pengar, skor, Filippa K muggar, underkläder och flytta hem ifrån saker etc. Åt tårta och käkade gos kyckling med fäskost, dragonsås och ris. Igår lagade jag mat potatisgratäng, fetaostsallad och stefan grillade, sen kom även Jen och åt med oss. På kvällen spelade vi lite spel och kollade på två filmer. Första filmen var Alvin och Gänget som enligt mej borde heta Dave och gänget. Filmen va super bra och man blev helt förälskad i de söta små korrarna. Vem vill itne ha en sjungande ekorre lixom?! Andra filmen somnade jag och stefan till så emma o jen fick kolla klart själva. Gick upp sju imorse för att spela golf med mamma, pappa & stefan. Gick förvånansvärt bra måste jag säga! haha, men dock så slog jag av en av stefans klubbor :O oouups! sry baby! Men de va ingen fara me de, han använder nämligne inte den klubban, hhaha nej itne nu längre iaf, inte ens om han vill. Men nu är det 50min kvar tills jag ska jobba pusspuss

19 åårrr

....IMORGON ;)

fabolous

Jag har gjort det!!! Jag har dragit in Maddo i den här "bloggvärlden" och från början sa hon blankt nej. Men nu är hon i full gång att dela med sig av sitt liv ;) Så gå in på hennes blogg och kommentera och få henne att skriva ännu mer! (:

http://Madelene5495.blogg.se



Tyvärr gick bilden med maddo, skidglasögonen & duschslangen inte in :(


pic´s

Färga håret kanske?




Önskelista

Om precis 8 dagar fyller jag 19 vettni ;)
Så jag tänkte göra en liten önskelista för skojjs skull.

Lindas önskelista

• Jag har hittat en supersöt rosa klänning som jag verkligen önskar mig.

Klänningen är från Ginatricot 249:-

( det går tyvärr inge bra att ladda upp en bild på den :,( )

• En brun axelväska

• En bil så att jag får mer användning för mitt körkort (:

• Smink



• Tekula till min flytta hemifrån samling


• Pengar



• Smyckes träd/hand



• Filippa K muggar till min samling (:



• Underkläder går alltid hem :D

• Presentkort på Kicks och



Någon som har nått förslag på fler bra saker att önska sig?

8 juli

Gick upp med tuppen imorse, man kan ju undra varför jag tyckte att de va så jobbigt när jag får sova ut så många andra dagar. Men jobbigt äre och man hade inte så mycket val. Skulle nämligen till arbetsförmedlingen och visa lite papper. Hade bestämt mig för att cykla ner och visst gjorde jag de. Men, de va så himla kallt, drygt 12 grader och jag hade garanterat behövt vantar om jag skulle gjort om det. Men nu är jag inne i värmen igen. Gick fort hos arbetsförmedlingen eftersom jag var först där. När jag kom hem till Stefan igen bestämde jag mej för att söka ytterliggare jobb. Men då när jag specis gått in på ams.se ringde mobilen. Woohoow, ska på arbetsintervju imorron bitti. Jag avslöjar dock inte vart eller när eller hur. Skriver senare hur det gick och jag hoppas att de går vägen. Någon gång måste väl jag ha tur också? eller? Jag kanske inte är nått litet lyckopiller. Men ni kan väl vara snälla och önska mig lycka till?! (:

Nu till vädret... Va fan har hänt med vädret? Hm, den globala uppvärmningen som vi pratat om så mycket de senaste åren. Jag tycker snarare att sommaren blir kallare, :( Sommaren försvinner och vintern försvinner, hm kommer vi enbart ha en massa höst och vår framöver? deprimerande tanke. Hursomhelst så hoppas jag på bättre väder snart innan jag bleker bort, jag har ju knappt solat en dag ännu och snart har hela sommaren gått. Men de finns en positiv sak, nu är det bara 8 dagar kvar baby! Sen är det exakt 365 dagar kvar till Systemet! Hah najs!

Om ett tag, ja sissådär vid 12 snåret kommer Stefan och Eva och hämtar mej för att vi ska luncha hos Stefans mormor. Mysigt värre va! (: Igårkväll va de film mys med Stefan, Jettis, Mika o viktor vi såg hm, ?! Finding Neverland? tror jag minsan att den hette, sorjslig och helt okej måste jag säga att den va. Ikväll tror jag att de blir Horton för mig och stefan! (: Om vi inte blir fler? :p


prata

precis med Emma!!! (:

Älskar er <3


Old times girls <3

Mp3a tjalalalala

Some pic´s


Hittar du nyckeln Mika?


Noppe, Elias gjorde ett försök...


Vi drog en Lastbil och Eddie ville visa hur stark han var!


Studentdagen började med "egobild utan make"


För att vi är så jävla bra!


Vad är en bal på slottet?


...den kanske kan vara alldeles underbar...


klipp

Jag och Jen har länge velat pröva Venus Breeze. Vi har dock aldrig kommit till skott att köpa den, rakhyveln kostar 180:- och rakblad (4st) kostar 180:-. Ska man köpa allt så blir det alltså 180+180= 360:-. Hm, man har ju bra hyvlar hemma (de även venus, men utan skumm). Men idag när vi kom in på KICKS fick vi detta erbjudande;



Rakhyveln + blad, och även ett paket med med 4st till blad för endast 159:- Gissa om det var ett klipp ;)
Nu ska jag och älsk hoppa in i duschen och jag ska pröva min nya rakhyvel! Skriver om resultatet senare! (:
ååh, vad glad jag är :D hihi



snart...

nu är det bara 13 dagar kvar! (; iih


The days with agera

I tisdags jobbade vi hela dagen som jag skrev i ett tidigare inlägg. Även om de inte är ett så jätte roligt jobb så är det helt okej. Sen blir de mycket skratt pga de som jag jobbat med! (: På kvällen blev det ju middag och film. KOllade på Love and others disasters, som jag gillade väldigt mycket. Efter filmen ringde Oskar och han va utanför med Wilda. Så jag följde med dem ut på en promenix. Jätteroligt att träffa Oskar igen eftersom det var ett tag sen. Pratade och skrattade en hel del, :) Kom hem till kusiner och gick och la mig direkt eftersom jag skulle upp halv sju.



Vaknade och gjorde mig iordning för dagens arbete. Satte på mig den supersnygga fleesetröjan som vi tagit på kontoret. Eftersom älsklingen min fyllde år igår så skickade  jag ett grattis sms på morgonen. Vi jobbade hela dagen och vid kvart i fem va vi i sumoan igen. Jag skyndade mig att springa upp till fia för att pröva en ur söt klänning som jag kanske ska köpa (: Sen sprang jag till farbror o faster för att hämta mina saker. Jag sprang sedan till tåget för att hinna. Jag tar upp mitt bank kort för att betala resan, (2min till tåget tåg) - Nej, får jag som svar av gubben i hålet. Kort automaten är trasig. Helvette vad irriterande tänker jag som nu skulle missa tåget. Jag skulle ju till älskling och fira honom. <3 Men jag springer upp till en mataffär och handlar nötter och tar ut pengar. När jag nu kommer ned till stationen (tio minuter senare) är det okej att bara passera. Ni vet när de står CLOSED på en jävla skylt. Vadå kunde inte bara idioten i hålet låtit mig gå förbi innan då? Nej nu fick jag vänta en halvtimme på nästa tåg :@ Men tod Kungsängen tåget för att "roa" mig. Tåget fastnade mitt i en tunnel mellan kunsängen och kallhäll. Ensam i mörkret sitter jag i den där jävla tunneln. GAAh, vad jag hatar elektronik ibland. Men nu tycler jag att det är tillräckligt med aggrissioner. Ska möta Jen om en halvtimme.

Stefan 19år den 2 Juli Ett stort GRATTIS älskling


jag kan visa mina presenter sedan (:


:@

Jag ska också passa på att skälla lite på Jen!!!
HON SUGER PÅ ATT BLOGGA! visst?

tjata lite ni också!

Http://annjennileelundmark.blogg.se

In uppsala

Jag sitter nu hos mina underbara kusiner i en underbar lägenhet (som jag gärna vill ha) i centrala sumpan.. Och jag har såå mysigt! Min farbror har precis bjudit mig på middag på en resturang. Vi åt sovilaki (eller hur de nu stavas :p) och pratade en massa (: Nu sitter jag och datanördar medan tompa kollar på golf guiden ^^ . Jag, fia & hanna (man kanske ska säga städpatrullen med dem heta moovesen) har jobbat hela dagen i Uppsala, :p imorron ska vi upp lika tidigt (halv sju) för att gå till kontoret och åka till uppsala..  Men jag e så glad att jag jobbar me dessa underbara människor (:

Ikväll har jag inte någon aning om vad jag ska göra, nått förslag kanske?