.

du e bäst

Grattis

till oss, <3 Jag & Stefan 4 år


Fisen

Idag åker bästa kusin iväg till schweiz för att plugga/praktisera. Hon kommer att vara borta i tre månader. Funderar på att hitta en biljett för att åka ner över någon helg och hälsa på (: Hoppas du har det super bra! :D 


Regn

Skulle ha fikat med Denisé idag men jag fick ett sms om att hon har feber, "/ stackars henne. Hoppas att de går över fort så vi hinner träffas och snacka lite, :) Hon har ju varit i USA i ett helt år och är hemma nu under 2 veckor. Så nu sitter jag inne vid stefans matbord och dricker saft och ser regnet ösa ner utanför. Deprimerande, "/


godnatt, :)

Imorgon så ska jag upp vid elva så jag hinner fixa mig och träffa denise för en fika :) myspys!

Present...

Jag och Stefan har 4år på fredag, den 28/8 2005 så blev han min och jag hans, så det ska firas med ett litet paket som jag fixade idag, :) hope you like it. Jag kan ju tyvärr inte berätta va det är här i bloggen eftersom lilla Stefan också har en data, xD. Men han får bli lite nyfiken så får han veta på fredagkväll :)




Kära läsare...

Ni är förmodligen lite nyfikna på mitt liv eftersom ni läser min blogg, och nu är det såhär att jag är lite nyfikna på er läsare också, :) Vilka är ni?! Ålder?! Killar eller tjejer?! Vad har ni för hobby?! Känner ni mig eller läser ni bara för att det är kul?! Ni är inte många men ni är några stycken. Det vore trevligt att få lite kommentarer, :) Även anonyma! :) Eller är ni lite fega? ;)


moi, scaarryy


outfit



Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Matchen sög

.

kanske...


Lackisarna är mina ;)

Jag drog med mig lillebror till bålsta och jakan igår för att köpa skor och lackleggings. Jag fick även med mig en tischa och ett skärp hem :) nöjda jag! :D Jag har bilderna på den andra datan så ni får se outfiten sen. Skorna är ijallafall as heta och det kommer bli grymt snyggt ihop med lackisarna. Men mamma sa att jag liknade batman?


hmf

Gaaaah jag blir galen... Varför kan ingenting gå som jag vill?!! Kan jag inte bara få en OK snart? Jag orkar faktist inte, ge mej det jag vill ha bara tack! I need a miracle, please!

Men men, jag måste lära mig att vänta.. Avvakta tills det är min tur. Meen nu känner jag att jag inte orkar vänta längre!



Ligger i sängen me laptopen (;

vaken...

...efter nästan 13 timmars sömn! :) guud så härligt. Ska dra ner och käka frulle och sen åka iväg en sväng, vad ska ni göra en dag som denna? Vad jag har förstått så börjar vissa skolan på tisdag?! Kulkul Men de kankse är roligare än att jobba kväll varje dag?! Jag ska nästan jobba kväll hela veckan förutom  onsdag  tror jag minsan. Men men magen kurrar och jag har bråttom. byebye


älskling & jag




jobbjobbjobb

Jag och freja åkte vid två till friibergh, och vi kom inte däifrån försen 04:15, jag kom hem till Stefan klockan fem på morgonen och skulle upp klockan tio för att åka till samlingen och sen vidare till uppsala för att spela match.  Jag va super trött och jag somnade i bilen på väg till uppsala. Matchen gick åt helvette och vi sög stenhårt. Nu sitter jag hemma med laptopen i knät och kollat på Tzatsiki. :) Gullig han e va. Snart ska jag gå ner och koka the och mysa lite, sen ska jag hoppa i säng och sooova läääänge! (: Börjar 16:00  imorgon, men startar dagen med en massage 15:30. :)

Imorgon ska jag göra en sak också, hihi en hemlis! xD




:@

Förresten, idag är jag arg arg arg arg arg arg arg arg arg arg... JAG HARAT DET HÄR!!! Ni kan dra åt helvette!!!


8 aug

Vi va hemma hos Thanger och firade hans 20års dag, :) Trevligt, trevligt. Vi fick även ner Hannah för att träffa mig och josse. :D Kvällen slutade hos stefan vid tre tiden. Kul kväll måste jag säga, dock så va jag lite mer party sugen än vad som gick att parta.. Men det får jag ta igen näst nästa helg. För den 15 så ska jag o freja jobba brölopp på friibergh.


Hannah, Jag och Josse

fotbollsmatch

klockan fyra ska jag ta er promenix ner till björkvallen och kolla på bålsta ff som ska spela match. Ska bli så skönt att gå ner, man blir ju så himlans bekväm när man har körkort. Men men, jag rör ju på mig så pass mycket ändå, ;). Ikväll så ska jag, stefan, josse och christoffer käka middag (tacos) och kika film. Det gäller att man tar vara på sin lediga tid och inte bara sitter hemma och gör ingenting. Man är så himla mer social under vår/sommar. Under höst och vinter vill jag bara stänga in mig och vänta på sommaren.... Men nu ska det bli ändring sörrö ;)

testing...

Sitter och testar min livecam som finns på datan (: Och bilderna är väl helt okej, dock så är det lite mörkt ljus här, men jag tänkte slänga upp en bild åt er kära läsare. Jennilee sa igår att hon typ läser min blogg en gång i månaden och hon missar ingenting eftersom jag skriver så lite.. Men sorry Jettis, de ska bli ändring på det nu, ;) Om du inte börjar att läsa oftare så kommer du att missa en massa, ihihih.


haha bjuder på dessa "snygga" bilder


 



Laptop

Sitter med min nya rosa laptop i knät, och jag är super förälskad i min data :) Den är så liten och behändiiig ;) Nice va?! Fick vara ledig idag så jag och mammsen åkte iväg och gjorde barkarby ;). Efter så har jag faktist varit hemma hos Jennilee och haft lite myspys. :D Vi har också spelat lite kubb, vi vann faktist en gång ijallafall. Nu sitter jag hemma hos stefan och ska snart dra och duscha. Imorgon ska jag jobba en liten sväng, ungefär mellan 8-14 hoppas jag räcker. Men man vet ju aldrig, igår kom jag hem halv fyraaaaa, suck! Det va gratis bar och dj hela natten åt gästerna... Kul när dom har trevligt, och gästerna va såå himla nöjda med mig och Freja. Meeeen vi fick ingen rakhyvel, "/ lite besviken. Haha! byebye

the best



Lördagen va riktigt rolig måste jag säga. Vi åt god mat som inte alls va bränd. Vi drack och skrattade hela natten, för att inte tala om all dans. (: och killarnas bad, ;D Det är en kväll att minnas, sådeså! Mina vänner betyder allt <3 

ändring...

Jahapp, frissan ringde och kollade om jag kunde skjuta fram tiden till 12.00, okej rååå! ;P va ska man säga lixom. Så nu får jag vänta en timma till med mitt hår som ser ut som en risbuske. ^^ Men vafan, vem bryr sig?!! hihi



eeh, NOT OKAY!

Frissan klockan 11.00



Imorgon bär det av till frissan, och vad ska jag göra?!! Det blir klipp & sling, men hur? :O hjälp tack!

världens bästa tofflor







Vad tycker ni om mina skönheter? (: