31/1 2008 ----------> DADAAAAAAAA

Idag är den stora dagen då jag tog KÖRKOOOORT!!!

image60

Moi

image59

förresten...

gaaah, nu börjar jag fatta...



IDAG BÖRJAR DET!

Gossip Girl
- grymt jävla bra!

XO XO

Studentskivan

Haha, jag snodde lite bilder från Jen. Ni kanske vill se lite förfests bilder från i fredags? =)



28 januari

Idag har jag vart hos doktorn, fick ta lite prover och sådär för mina eländiga förkylningar. Hoppas att dom hittar felet snart så att jag kan gå runt att vara frisk någon gång. Doktorn kanske amputerar hela nosen, =/. Eftersom Stefan slutade tidigt så förljde han med mig dit och som tack så bjöd jag älsklingen på fika efteråt. Vi har ju 2år och 5månader idag, <3. I jakan träffade jag även Jennifer och som vanligt blir vi lika glada och säger också som vanligt att vi någon dag måste hitta på nått, vi snackar för mycket och för liten verkstad. Vi måste tamifan göra nått snart, det var ju år och dar sen. Nu ska det bli ändring hoppas jag?! =)

Juste, jag snackar hela tiden om att jag måste träna för att inte bli för rund, och tränar verkligen. Så jag gick in på viktväktarnas hemsida för att räkna ut mitt BMI. Det visade sig att jag var underviktig. Ska sluta med tankarna på att "banta" eller "gå ner i vikt" eftersom det egentligen inte ens behövs. Jag är ju inte ens tjock!
Såhär sa viktväktarna till mig;
                         
                         

                               Du ska inte gå ner i vikt!             

            

Det finns inga medicinska skäl för dig att gå ner i vikt. En viktnedgång kan till och med vara skadlig för din hälsa. Du får inte bli eller vara medlem i ViktKlubb.se om du är underviktig. Vi accepterar inte medlemmar som har ett BMI under 20. Målet för dig bör vara att leva sunt - inte att gå ner i vikt.

PS. BMI (Body Mass Index) ska inte ses som ett exakt mått på eventuell över eller undervikt. Om du exempelvis är mycket muskulös kan du få ett högre BMI.

                      
Mitt BMI var 19,2 alltså underviktig.

Vill du veta om du är överviktig? www.viktklubb.se

24 januari

Jaha, kom precis hem till stefan efter en lååång (2tim o 45min) lång körlektion. Kan ju säga att jag är en aning trött. Inte nog med det, jag fick ju gå hem från körskolan också, det tog sin lilla tid eftersom det blåste storm, så nu kan man säga att jag har en aning ont i öronen. Tänkte hälsa på Jen eftersom hon bor precis där, men jag va tvungen att skynda mig till stefan för att byta om/ käka och sticka på träningen. Så jag har egentligen inte alls tid för blogging, jag måste fanimej käka, och jag e enormt hungrig. Måste bara säga att jag, Jen och stefan kikade på Gossip Girl igår och jag måste säga att de är grymt bra! =) Värt att följa!


men men ska käka nu, XOXO

LOVE IT!

image50
- The one

En lyxig blommig och orientalisk doft av
mandarin, persika, bergamott, ambra,
vanilj och mysk.

vår 08

Har kikat runt på H&M´s hemsida och hittat en massa fina kläder till våren och sommaren!
Här är några ideer på dina vår inköp!
Jag hittade allt från linnen, cardigans, shorts, jackor, bikini, underkläder, skor, väskor, tunikor...









... och mina favoriter blev;
1. Jackan; Utställd modell med avtagbart skärp i midjan och knäppning fram. Två fickor med dekorationslock och knappar.
2. Väskan; Stor modell med flätad skinnimitation med knapplås.
3. Skor; Modell i satin med öppen tå och kantad med dekorativa ripsband. (Kilklack)
4. Shorts; Uppvik vid benslutet.
5. Linne; Virkade spetsdetaljer på axelbanden, höften och nedtill.

Okej...

jag e fanimej sämst på att svara, haha! :p


ska blogga en snabbis eftersom jag egentligen inte har tid, ska nämligen plugga, duscha och smika mig. Funderar på att be farfar att köra mig till 13.50 bussen, och då har jag ganska bråttom om jag ska hinna plugga till mitt prov imorron också, men men de löser sig brukar jag säga. Jag är ledig idag och det var otroligt skönt att sova ut, jag vaknade typ halv tolv.. Men storebror kom in vid typ sju och skrek att jag inte fick missa sju bussen, han retades bara som vanligt... Men det gjorde väl inte så mycket eftersom jag fick sova hur länge jag ville sen. Gick upp och gjorde omelett till syskonen och mej själv. =D. Okej , jag har fanimej inte tid med att blogga nu, jag måste springa ner och duscha i våran nyyyya dusch! =) Sen ska jag väl klä mig och sminka mej! ses på 803an?! ;D

Studentskiva

MP3A´S STUDENTSKIVA

Tema; CASHUAL FRIDAY "Visa ditt sanna jag"

25/4 2008

På Cafe Umbra/ Hornsgatan 5

Köp biljetter av mig,
vanliga; 100:- styck!
Matbiljett; 320:- styck!

Ses i dimman, :)

Kläder


Jag snodde datan från lillebror...

...så, jag tänkte berätta att mina kläder har kommit.. Känns så otroligt bra med förnyelse i garderoben. Men det värsta är att jag har för liten garderob, fast pappa brukar säga att det är tvärt om, jag har för mycket kläder "/, det kanske kan ligga nått i det?! :p Men kläderna va ijallafall skit snygga och de passa perfekt. Jag tänkte lägga ut lite bilder på mig o kläderna sen, men de är jobbigt att fota sig själv. Man ser lixom inte hela helheten ^^.

21 januari

Nu är det måndag, första dagen på veckan och det är flera dagar kvar tills det är fredag. Men veckan går förhoppningsvis fort och på fredag är det studentskiva! :) ska bli riktigt roligt, känner för att ha skit kul. Jag är ju ledig på onsdag också så det känns bra, synd att jag inte är ledig på fredag.. Då hade jag kunnat leka med Jen hela dagen. Vi träffades aldrig i helgen eftersom jag hade fotboll och stefan var/är sjuk stackarn. Så ikväll ska jag hem till honom och pyssla om honom lite. Han är värld det, :D , Ska träna ikväll också, det är Judo och det var ganska jobbigt förra veckan så jag kan tänka mej att det är lika jobbigt idag. Men det är ju absolut roligt också, annars skulle jag ju inte gå dit. Imorgon börjar jag 10.05 så det blir ju lite sovmorgon, men jag ska jobba på kvällen så de e väl sådär. Eller Gustav ska jobba, tror det är hans sista dag samtidigt som jag jobbar, så de e väl lite tråkigt. Men men nu ska jag måla naglarna och daniel (lillebror) ska spela. Skriver mer sen, byebye


Studenten 2008

Sitter här och funderar på hur min studentklänning ska se ut, jag försökte hitta en bild men nu finns inga bra. Jag ska nämligen få klänningen uppsydd så att den blir precis så som jag vill ha den! :D Jag har hittat en bild som är snarlik som den jag tänkt mig, sen så har jag också hittat ett par supersöta skor till. :D Längtar som fan!

18 januari

Hm, har kört körskola idag igen, de känns som att jag är där hela tiden. Men det är väl alltid bra att lära sig. Vad ska jag göra idag då? Jo, jag ska kolla på Stefans match och sen ska vi åka hem till mej och mysa. Ska nämligen ha cup i helgen så det kan inte bli så sent idag. Det är samling 9 i viksjöhallen. "/ kommer vara så lagom trött! Första matchen går 10.05 för er som vill kolla! :D Ses i viksjöhallen imorron då!

Jag o Jettan


vänskap <3

Summer of´ 08

BEACH BODY 2008!

17 januari

Today, jag ställde klockan på 06.45 för att hinna göra mej iordning tills josse skulle komma och hämta mig vid 08.10. Men när klockan ringde så insåg jag att jag inte orkade gå upp så jag ställde om klockan till 07.00. Klockan ringde vid sju och jag orkade inte gå upp då heller så jag ställde om igen på 07.15 Den gången när klockan ringde var jag illa tvungen att gå upp. Jag sminkade mig och drog på mig ett par mjukisbyxor och en mjukiströja. Hade nämligen bara en lektion mellan 8.30 - 9.30. Sen skulle jag åka raka vägen hem till Stefan för att sova lite. Jag väntade på att Stefan skulle sluta vid 11.15. Medan jag väntade snackade jag med Märta och Denise :D! Sen kom även Jen och Emma. Och sist kom lilla Stefan :D. Jag tror att jag hade VÄRLDENS tyngsta väska med mig idag med både träningskläder/smink/perfymer/kläder/skor etc... Så Emma sötnosen körde hem mig och Stefan så att vi slapp gå med den tunga väskan. Det kunde nästan se ut som väskan var ute och gick med mig. När vi kom hem till Stefan gjorde vi nachos och drack jouice, mums! Älskar nachos! Fast Stefan tyckte att det var ganska starkt, haha. Jag brukar vara känslig för stark mat men då e han fan ännu klenare ;). Sen hade vi en liten brottningsmatch, jag skulle vilja säga att jag vann (och det gjorde jag enligt mig) men Stefan skulle bara säga att jag ljuger då. Så det är bättre att vara tyst. Hihi. Sen gick vi ner och målade lite i hans rum och så.. När klockan var kvart över tre typ så hämtade mamma mig och vi åkte till Enköping. Hade nämligen körlektion vid 16.05. Körde och körde och det gick väl bra :D Sen tog jag och mamma en sväng förbi donken! Nu är jag äntligen hemma hos Stefan igen men ska snart åka igen, ska nämligen träna 21.15-22.30. Sen har jag blivit så himla duktig så att jag gör 100 situps om dagen! Det är väl rätt bra för magen och beach body 2008! :D haha. I helgen ska vi spela cup i viksjöhallen och jag hoppas få en stooor publik! :D Men de väärsta är att jag inte hinner vara med Jen så mycket eftersom det är fotboll hela helgen. Men hon kan få vara en maskooot! :D haha. Men men nu ska jag inte skriva mer för ni orkar väl ändå inte läsa allt.. Have a nice night! :d

16 jan

Sitter i skolan nu, känns otroligt onödigt att vara i skolan idag. Kom till skolan imorse för att titta på idrottslektionen eftersom jag e sjuk. Måste fixa mina förkylningar snart, börjar bli lite drygt att vara förkyld jämt och att ha huvudvärk hela dagarna... Men för Josses skull så kollade jag på idrotten, :D vi skulle nämligen ha ett jätte hål från kvart i tio till kvart i tolv. "/. Men men, förresten... Imorse blev jag stoppad av polisen, jag och mamma övningskörde till skolan, med josse i baksätet. När vi nästan är framme så är det en poliskontroll, sheeet vad nervös jag blev. Fast att man vet att man inte gjort någonting så blir man ändå nervös. Jag fick visa alla papper och legitimation, sen fick både jag och mamma blåsa. Det blev negativt, men det var possitivt för mej om ni fattar. Haha, :D Fick ha en fortsatt trevlig dag sa polisen och sen fick jag åka. Haha, men de va väl förmodligen lärorikt.
Men men tillbaka till skolan, ska snart käka lunch vilket inte är så speciellt kul, det är nämligen fisk "/ usch!
Slutar ijallafall tidigt på onsdagar från och med idag, eller tidigt kanske det inte är men jag slutar ijallafall halv tre typ. Bättre än fyra! :D Ska jobba ikväll också "/, men men! Orkar inte skriva mer nu, skriver kankse lite senare !

Lite av varje!

Åh, jag som var inställd på att sluta sent idag, men icke! SKÖNT! Jag gick upp kvart över sex imorse för att hinna med 07.10 bussen. Kom till skolan vid kvart i åtta, tur att Jenny var med annars hade jag fått sitta själv i 45minuter. Gick på första lektionen, vilket var massage kursen, det enda vi gjorde var att få tillbaka provet och ett slut betyg. Jag fick nöja mej med ett VG. Fråga mej inte vad jag skulle gjort för att få ett MVG, inte ens läraren vet nog det, men men. Fick sen vänta på nästa lektion som inte började försen 45minuter typ. Då hade vi samhällskunskap till klockan tolv. Svenska lektionen har jag ledigt ifrån eftersom jag redan har redovisat. Efter Svenskan brukar jag i normalt fall ha idrottsprofilen, men det var tydligen bara tre stycken som skulle dit idag.. Så läraren gav oss ledigt! GUD så snällt!!!  Måste också berätta att jag fick MVG i Naturkunskap A kursen och är otroligt nöjd!
Josefin den sötbollen körde hem mig så nu är jag hemma och har precis ätit en hemma gjord kinesisk wook, hur gott som helst. På wooken la jag chashew nötter (eller hur de nu stavas...). Men gott va det ijallafall, snart ska jag äta en semla till efterrätt tror jag! :D
 - här är min supergoda wook! smakligt va´de!
Men gud, jag har inte lagt in ett endaste foto från nyår så jag tänkte passa på nu när jag ändå har valt rubriken; lite av varje! :p
Jag har inte så många bilder på min data, men här är lite smakprov! <3
 
Sen ska jag ju också måla om mitt rum i en skit snygg grå färg, till mitt rum har ja köpt en lampa, en såndär med papper typ! :) Jag tycker ijallafall att den är snygg, och den kommer passa in jätte bra med mitt snetak! Det blev riktigt härlig belysning när alla andra lampor var släckta. Kommer bli ett riktigt mysigt rum tillslut! :D


inget speciellt.

Nu kan jag äntligen ha tid för att blogga igen, har lixom inte hunnit, sen en dag när jag skulle blogga så gick det inte. Blir så irriterad ibland. Började skolan förra veckan, jaha tillbaka till verkligheten, suck! Menmen, helgen kom fort och jag, jen, stefan och thanger kolalde på Gone i fredags. Filmen var riktigt bra, lite sorjslig. Har målat stefans rum också i grått, han härmar mej ;P. Jag hade bestämt mig för att måla mitt rum, ja i grått. Helt plötsligt skulle han också måla om, i ja.. Grått. :D haha, men men inte samma gråa färg ijallafall. I lördags skulle jag och Jen på fest, men det blev ju inte riktigt så... Vi hade fixat till oss och skulle gå, Jen ville ha cigg så vi var först tvuyna att gå till Shell för att köpa det, oj oj oj vilken lång väg. Vi vek av på vägen ner mot vivo, orkade inte gå hela vägen. Då kom det galna hundar, :S som lät som vargar, haha, jag och Jen började springa en bit, tills dom var borta ^^. Sen så kom vi till vivo, inte en jävel kunde köra oss, så vi fick sätta oss på bussen för att åka till kalmarsand. Men när vi är nästan framme så svänger bussjäveln åt andra hållet, orka. Vi gick av vid Napoli. Skulle vi gå till kalmarsand härifrån? knappast, så jag och Jen började att traska hemmåt. Lifta? Ja såklart, de kan man ju alltid göra. Då efter ett tag så kom det en bil, som tutade, jag fick värsta läget för att lifta så jag börjar vinka och vinka, Jennilee får panik, haha hon ba skriker att jag ska sluta vinka, ska du lifta med en svart skåpbil. Ojdå , nej kanske inte .. :S Så vi fick gå hela vägen hem... Men det var inte så värst jobbigt.

Har beställt lite kläder också;



Kommer bli skit snyggt med grått , :D Längtar tills jag får hem sakerna!!!

Vi

Gud vilken mysig helg det har vart, inte för att jag riktigt vet vad jag gjorde i fredags.. :S minnet kommer väl tillbaka snart, jag tror att det var den kvällen som jag, stefan, jen och thanger kollade på två bring it on filmer, ! :D isåfall var det jätte trevligt ;p. Sen i lördags gick jag upp vid tio för att köra till enköping, shoppade lite och fikade med mor o far. På kvällen var jag och jen hemma hos mej och kikade film och sov, ;p. :D fast nu märker jag att dagarna inte räcker till, så det kanske var i torsdags vi kolla brint it on? Eller skit samma, vem bryr sej? Jag, josse, jen och emma spelade ijallafall spel, drack och käkade hela lördags kvällen/natten, gud så mysigt! :D Vi spelade bla. lika par leka bäst, haha och jag och jen var gryma ! :D HAha! Vid 03.00 ungefär så körde emma hem mej och jen till jen! :D Så jag och Jen kollade lite skolkattaalog och la oss vid halv fem :/ omg vad trött man var. haha, sen kom kissen och sov breve oss, jag tror jag har slick sår på hakan så som kissungen slickade. Haha, han var så gosig och myste och klappades med tassarna! Men han är ju lite busig oxå, ;p. Men men jag har faktist inte tid att blogga nu, jag måste verkligen plugga . :S så jag bloggar mer sen..  byebye

Myskväll :D

Sitter hemma hos Andreas och har precis brottat nerJen i sängen och jag vann såklart ! :D Andreas och Stefan sitter som två nördar och  spelar hockey tv-spel, herregud! Och inte nog med det, Jennilee är ute och röker nu, :S, jag måste styra upp det där snart. Vi spelade tecknet tidigare på kvällen och man kan då också säga att jag och Jen ägde stenhårt, fast egentligen inte. Vi vann inte, men vi hade bra kommunikation! GAaahha! ;).
Senare ska vi kika lite film och sova tillsammans igen, ;p jag vene hur jag ska klara mej utan att sova med Jen när skolan börjar igen, har ju sovit med henne varje dag typ, och det är så mysigt! :D Men men, nu kom hon in igen och jag ska vara lite social!


"Jen vill ligga med mig också, Men det GÅR inte!"

förkyld ...

Gick upp kvart i sju imorse för att åta frukost och gå till jobbet, man kan ju säga att det var ganska tungt. Men Fia ställde sig för att göra avocado mackor som piggade upp mig enormt mycket. Vi åkte bil till Uppsala för att städa studentlägenheter, vi trodde också att det var grymt mycket att göra, men vi hade tydligen fel... Yeehooow! :D Jag tror att det bara blev sju lägenheter!!! Alltså nu tror ni säkert att ma städar hela "fulla" studentlägenheter, men det är lite fel, alla husen är tomma och när man kommer in så är det så rent att man undrar vad man ska göra där, men det är typ städning bakom spisar och avkalkning i badrum osv, inte så vidare värst kul.. Men lättfötjänta pengar och bra arbetskamrater ;). Sen blir det bara sådanna jobb typ en gång per år och då e de ju okej. Känner mej inte så vidare värst pigg heller, har lock för öronen och är skit förkyld så det är sådär. :S! Imorgon blir det 25års fest när FiaLuttis fyller år, så vi ska dit och käka lite, dricka lite och ha kul! :D Bara hon inte får den där jobbiga 25års krisen ^^, haha eller man kan ju säga att hon hade lite paaanik idag när vi skulle handla, :p. Men jag tror att hon fick med de mesta tillslut ijallafall. Men men nu ringde Stefan och vi ska tydligen till Andreas och kolla film, :D Så måste spinga och klä på mej och sminka mej lite. Har nämligen precis badat, ooh så skönt. Har nämligen frysit hela dagen! :S men men , inge mer bloggande nu, ;p skriver mer sen.