bloggtorka?

Jo, visst har jag haft en liten bloggtorka... Men man har ju inte alltid tid att sitta vid datan lixom :S! Ska berätta lite om långhelgens händelser;

Torsdagen; Eftersom jag var ledig i torsdag så hade jag bokat en tid hos Kiropraktorn för lite knäckning, jag har så himla ont i ryggen i omgångar. Men nu är det genast bättre. Vi hade träning på kvällen och jag kan ju säga att träningen va skit kul. Det var josse, emma, holm (de äldre) mot mej, bea och elin. Jag hamnade med de yngre eftersom jag va senast födda av 89orna. Vi hade mest en lekträning och de va extremt skönt! (: På kvällen så bestämde vi oss för att dra till Terassens påskfest (jag, josse, jen och emma). Vi hade skit trevligt trots att vi inte drack så mkt alls. Emma körde och vi skulle även upp tidigt på fredagen för ett gymbesök. Kom hem vid tvåtiden kanske? :)

Fredagen; Var tvungen att ställa klockan eftersom vi skulle gymma vid elva. Vi kom till gymmet och körde en timmes pass. Sen hämtade mor & marie mig och josse. Vi åkte till Centrum för att köpa godis/påskägg. Efter Centrum besöket så hätade vi upp stefan och sen åkte hem. Han fick också sitt påskägg lite tidigt, ;p ska lägga upp en bild på hans rosa vackra påskägg. På kvällen böd Stefan mig på Bio i Kista. Jag, josse, stefan och christoffer åkte och kollade på (ja va hette den nu då??) joo, No country for old men. Den va bra men slutet förstörde filmen, :S. Innan käkade vi mat och kollade lite i Kista. Hade riktigt mysigt! (:

Lördag; Ja, och idag så har jag inte gjort så mycket... Har varit me stefan och hjälpt till lite med omgjordnaden i vardagsrummet. Om tio minuter ska vi ner till farmor&farfar och äta påskmat! :) Får se om jag tar en sväng till bålsta efter maten (: ! Juste, jag och mamma har också bakat cheescake, ;)


GLAD PÅSK!


image151

Kommentarer
Postat av: Viika

Glad Påsk! :D

2008-03-22 @ 16:54:07
URL: http://viika.blogg.se
Postat av: NNIKIE

Glad pösk :D

2008-03-22 @ 16:55:15
URL: http://nnikie.blogg.se
Postat av: Dragana

Glad Påsk!

2008-03-22 @ 16:56:12
URL: http://iseedee.blogg.se
Postat av: Mingla ♥

Är du duktig på blogg-design? Hade behövt lite hjälp i så fall :)

2008-03-22 @ 16:58:39
URL: http://heymingla.blogg.se
Postat av: Kevin

Besök min blogg & Kommentera din blogg, så gör svarar jag! :) Glad påsk!

2008-03-22 @ 17:01:09
URL: http://sonude.blogg.se
Postat av: Linda

Glad påsk till er också (: tack för alla komentarer!

ps. jag e absolut inte bra på blogg-design så fråga någon annan (:

2008-03-23 @ 13:39:03
URL: http://lindaviktoriajohansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback