lite allt möjligt

HHMM, man kan säga att jag nu har grova irritationsproblem, hade precis skrivit klart blogginlägget och allt försvann. Hm, man kan nog säga att jag hatar elektronik ibland, och speciellt nu. Men men, har som sagt (som jag skrev i förra inlägget....) en del oviktigt vetande att berätta. Ni som läser, ja... ni läser ju. :)

I Torsdags vaknade jag upp hos Jen efter en trevlig kväll. Vi städade lite och sen drog jag till Stefan. Vi kollade på Beck och drack varm choklad, mums! Efter filmen var det bara att käka och sticka på träning. När träningen var slut så hämtade mammsen mej och vi åkte hem för att kolla tv och dricka te. När Stefans träning var slut så kom även han för att sova och mysa med mej.

I Fredags vaknade jag och Stefan relativt tidigt eftersom att stefan hade samling vid ett tiden (för att spela hockey match mot Falun?) Jag själv skulle åka till Kungsängen och hämta mammsen på jobbet för att åka till Kista på en shoppingrunda. Vi sprang upp&ner och fram&tillbaka i alla affärer som fanns, jo ni vet ju hur jag är att shoppa med? ;) jag shoppade ijallafall två klänningar från ginatricot, och en cardigan från H&M, samt en röd axelväska, strumpbyxor, mascara, knästrumpor, presenter till lillebror och lite småsaker. ÅHH, jag bara älskar knästrumporna, dem är svarta med vita små prickar och en rosett i "knät" typ. Jag kan inte riktigt förklara, men men. :) Efter shoppingen så körde mamma mej till Emma för att duscha/äta mat och umgås. Vi drog senare till Jennilee för att föra lite. Vi fixade oss iordning och drog in till stan vid tiotiden. Angelica hoppade också på tåget i Kungsängen. :) Vi skulle till The Vibe, som tydligen böt namn samma kväll? Hm , spela roll?! Men men, vi hade en rolig kväll med mycket sång/dans och dryck! :) Vi kom hem till sängen vid fem-halv sex tiden. Jag och Emma somnade nog ganska snabbt i min sköna säng :)!

I Lördags vaknade vi ganska ridigt eftersom att Emma skulle upp och kolla fotboll, iof så gjorde de inte så mycket. :) När Emma hade åkt så hoppade jag in i duschen och sminkade mej. Sen bar det av till två kalas, :) Orkade inte vara så jätte social, men lite tårta och bakelser slank ner ijallafall, :) hihi På kvällen åkte jag och Stefan hem till mej för att äta potatisgratäng, kött och bea, mums! :) Till filmen sen blev det ostbågar och chips :)

I Söndags gick vi också upp ganska tidigt eftersom att Stefan skulle spela match igen, mot Hedermora. När matchen skulle börja åkte jag och mamma dit för att hejja, Bålsa hade ju speeejsat till det lite eftersom det var sista hemmamatchen. Bålsta vann med 9-1 och är jätteklara för DIV 1! :D yääähooowwww, ;) På kvällen åkte jag och mammsen hem och myste och drack te! :D

I  går var det "tillbaka till verkligheten" och alla vet ju hur det är, ingenting att blogga om ;) hihi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback